Gå till ,[object Object]

SAMMANFATTNING AV HELGEN

Fredagen kickades igång 06:00 och i samma minut släppte Ariana Grande äntligen sin nya låt inför hennes kommande album. Så ni kan ju gissa vad jag lyssnade på hela fredagen på repeat hehe.

Klänning HÄR // Kappa HÄR // Klackar HÄR // Brillor HÄR // Väska från ZARA

Här har ni min fredagslook. Jag älskar att bara slänga på mig en klänning, stövlar och en kappa för att sedan gå hemifrån. Så trött jag är på alla dessa lager av plagg för att inte frysa på vintern och sedan svettas sönder så fort man är inomhus. I vilket fall som helst stod en middag ihop med pojkvännen och föräldrarna på schemat. Ett glas eller två senare somnade jag i hans famn- där jag hör hemma.

Lördagen bjöd på värme och sol, väder i min smak. Jag plockade upp Saga och vi mötte upp Tess och Olivia för lite tjejhäng. Fasiken vad behövligt det var att bara njuta av god mat, gott sällskap och underbart väder. Repris? Eh ja.

Jag körde hem och plockade upp pojkvännen. Vi gjorde V oss och tutade vidare ner till stan där Emil och Carro väntade. Vi satt där hela kvällen och unnade oss gott käk, fina drinkar och massa skratt. Återigen fick jag somna i hans armar, ÅH.

Gillar

Kommentarer