Semester 40 minuter hemifrån


Klockan slog 18:00 och jag for kvickt till stämpelklockan för att sedan steppa upp tempot ytterligare till bilen där en nöjd sambo satt och väntade ivrigt på mig. Ivrigt, men fint. Jag hade skickat en rörig lista genom sms på vad han behövde packa med som resulterade till ett samtal som i sin tur ledde till en hel session på Facetime. Typiskt. Det blev en bilfärd som fick bestå av att prata ut om dagens stressiga situationer men även lämna plats åt skratt och go musik. Väl uppe hos hans föräldrar förstod jag varför han var aningen ivrig- han hade packat helt perfekt åt mig. Märktes även att han valde baddräkt ;-)

En god middag slank ner i magen min innan vi bänkade oss framför förra veckans Chernobyl avsnitt, skönt att nästa avsnitt kommer redan imorgon så man slipper vänta. Men wow alltså, har ni inte sett den så är det hög tid nu. Den utklassar alla serier just nu på IMDB så ni kan ju gissa hur bra den är då. Vi tog tillfället i akt att även på att bada lite, knäpptyst miljö och solnedgång möter existentiella frågor som får oss att diskutera och skratta. Det känns som semester men 40 minuter hemifrån. Något jag älskar med att åka ut till hans föräldrar då och då.

Även idag ska jag fara kvickt iväg från jobbet, men till en annan favorit- Olivia! Sushibuffé står på menyn och tro mig när jag säger att jag har LÄNGTAT efter denna dejt med henne. Vi har så mycket att catcha up om, dagordningen blir lång för kvällens återträff haha!

Förresten: Om bilderna nedan inte visar tydligt hur klippningen med Tanja blev vet jag inte vad. Här frontas luggen perfekt och jag blir mer och mer nöjd med den samtidigt som jag också känner raka motsatsen. Lite hat-kärlek.Jag är förälskad i Salvadors fantastiska förmåga att förmedla känslor. Hur vackert är dessutom inte stråkinstrumenten? Åh :')

Liknande baddräkt hittar ni här !

Gillar

Kommentarer

Filizblogg
Filizblogg,
Vad mysigt! 🙌🏼
nouw.com/filizblogg
irmastenson
irmastenson,
Jaaa verkligen! ❤️
nouw.com/irmastenson
evelinarou
evelinarou,
Härligt! 😃
nouw.com/evelinarou
irmastenson
irmastenson,
Åh det var det! ❤️
nouw.com/irmastenson