Senaste ur kamerarullen: Släktens första bebis och valplycka!

Ny-knäppta bilder! Sitter i soffan och väntar på att Tanja ska vakna. Sjuklingen kom förbi sent igår rätt spontant och spenderade natten här. Jag klagar inte, van vid att kompisar alltid sover över och längtar så tills det löper vidare i min egna (!!!) lägga!

Igår möttes jag av FANTASTISKA besked. En i familjesläkten chockerade mig med att berätta att det ligger en bulle i ugnen hennes. ASSÅ! Äntligen dags för första bebisen :')

TIillbaka till Tanja....nu får hon snart vakna.....

... för jag sprang ner och köpte frukost till oss! Som vi kan avnjuta framför ett avsnitt av Glee eller i solen på balkongen. Vi väntar spänt på sista säsongen av Lucifer och Modern Family så att se om Glee passar perfekt.

Häromdagen avnjöts en pastarätt på Olsons Skafferi, min gamla arbetsplats! Alltid lika mysigt men kommer bli svårt att komma tillbaka dagen jag blir vegan, men tror faktiskt att med dagens efterfrågan att det kommer finnas veganska alternativ. Så länge folk fortsätter fråga om det! Hoppas kan man!

MEN! Asså mitt hjärta. Kontoret har fått ännu en maskot- en 16 veckors liten valp som blir helt lyrisk så fort man närmar sig. Åh lilla livet. Påminner så mycket om Zippo när han var valp, ni vet den där valplukten? Underbart. Pussade extra på Zippo när jag kom hem, han som varit borta hela veckan med pappa :'(

Sidenote: Sugna på vovve? Kolla upp möjligheterna för att adoptera istället för att köpa hund!

Jag bara måste sova med balkongdörren öppen. Jag älskar ljudet av trafik utanför och livet från människor som passerar förbi. Även om vi bor längst upp kan man höra tillräckligt, tillräckligt för att bli påmind om gatorna i New York.

Idag då?
RELEASEFEST! Så vi hörs av imorgon med en rejäl bildbomb från en kväll vi sent kommer minnas!

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Åh vad roligt! Det låter helt underbart! ❤️
nouw.com/missjohansson
irmastenson
irmastenson,
Ja det var det också!
nouw.com/irmastenson
irmastenson
irmastenson,
evelinarou
evelinarou,
irmastenson
irmastenson,