SHAWN MENDES

Shawn Mendes är Stockholm nu mi gente, alltså känslorna som sprudlar genom min kropp är galna. Jag är så sjukt ledsen för att jag inte kunde gå på hans konsert här eller ens i Danmark. Det hade varit en sååå rolig upplevelse att få se hans utveckling, kommer ihåg hans Vines han la ut när han sjöng allt från Ed Sheeran till Ron Pope och så många hjärtan smälte, inklusive mitt, bortsett från att det då tillhörde en viss Niall Horan.

Hursomhelst, Shawn är duktig, inget snack om saken. Hans röst är mjuk och unik, I like! Kan vi dessutom snacka om hur bedårande han är? Med sorg över att jag inte kommer att närvara på konserten tänkte jag dela med mig av mina favorit-videor från honom. Det jag gillar med hans musikvideor som även Disclosure är bra på är hur en del av dem hänger ihop.Här är i alla fall mina favvisar, lyssnar ni på Shawn Mendes?❤

IIH, hans först låt på VEVO, åh den är så mysig och såå bra gjord! Den känns inte alls som en Lyric-video utan en kombo av musikvideo & lyric video (som exempelvis Biebs "Sorry") .

Denna är såå fräck, riktig cool och han hanterar skådespeleriet bra.
Dessutom är låten sååå catchy för min del, det kan nog PC konstatera😄

Min absoluta favvo, alltså denna låten är så vacker, texten är så fin och låtens uppbyggnad är superbra.
Nu kommer jag verka som värsta lipsillen men den påminner mig om min adoption, och det har jag skrivit innan ❤

Gillar

Kommentarer