Sista farväl till den finaste utsikten jag någonsin bott med </3

Jag önskar på ett vis att jag var mer känslofylld i skrivande stund, orden som tangenterna skulle knappa in hade suttit bättre in med texten. Men just nu är det tomt i hjärtat. För just nu ligger nycklarna inom räckhåll. Just nu har jag fortfarande tillgång till den. Mi casa. Casa de Stenson. En våning fylld av minnen, jobbiga som roliga, som präglat den kvinna jag är idag.

Knappat på tangenterna ganska så exakt 2 minuter in i "No Time To Die" och ingenting händer i kroppen mer än att jag snurrar mig blind på utsikten från de nytagna bilderna nedan. Mitt hjärta smälter och jag snurrar mig lite extra blint på sista bilden, tror faktiskt han förstår vad som händer. Min kloka fyrbente bästa kompis. Ikväll sover han med pappa och det är första gången på typ en månad det händer. Jag kan typ inte vara utan honom. Han är min stöttepelare i tuffa tider och min största skojjare i roliga stunder.

Okej. Nu händer något i kroppen. Så innan jag fukt-skadar datorn min checkar jag ut med en update på att "ja, jag lever. Men flytthelgen tog typ kol på mig". Tänkte slänga in lite ikoniska bilder från min tid på denna adressen i veckan. Imorgon lämnar vi nycklarna och jag får nöja mig med att besöka denna adress när jag hälsar på de kära vänner jag har kvar där.

Men ja, händerna börjar bli torra så behöver klunka i mig det sista från vattenglaset och göra personbästa i att lägga sig i tid. Senaste dagarna har 02:30 varit den tidigaste läggtiden... :-)Tänk att vakna upp till detta varje morgon, åh saknar redan mitt gamla sovrum.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Nice utsikt. Jag har oxå nice Utsikt mot Bohus Fästning 😋 . Tjatja vovven 😊
nouw.com/fobibella