Sju bilder


Hej gänget!

Sju fina bilder (ah, två fina för de är på mina bruttisar) matar jag bloggisen med ikväll, dessa får representera min helg som jag först trodde skulle bli rätt lugn och händelselös. Men ändå fick sig lite liv.Kappan är från Michael Kors // Jackan hittar ni hos Hugo Boss // Clutchen är designad av Ted Baker // De svarta brallorna tillsammans med toppen är båda från NA-KD // De vita brallorna är från H&M och den vita tishan från Juicy Couture!Vi börjar med fredagen- hade en skitdag där vädret inte var på min sida (regnet öste ner på mig, håret och kostymen när jag tog ut Z på lunchrasten...) och jag inte hann få gjort allt på kontoret. Sådant som irriterar mig till max. I vilket fall som helst. Hem kom jag och löftet att hålla mig från pappas fiesta gick bra, vi bor i en överstor lägenhet det finns ju en del rum att välja på om man vill ha distans. Trots det valde jag rummet prytt med en mysig soffa och bokhyllor....precis intill matsalen :-)

Kilade iväg till Rå Epok för att kamma hem mig två stora portioner sushi som mättade magen fint. Såg på favvoserien och förberedde mig för natten till onsdag- då första avsnittet av sista säsongen släpps.... fy. Åh. Det tar vi då.

__________

På lördagen lyssnade jag genom poddavsnittet inför att jag skulle publicera det (lol rip) och städade läggan. Checkade mailen och slappnade av lite innan jag fixade mig för kvällens dejt. Må ha avbokat en dejt med en läcker man i fredags men oj oj vilken uppgradering jag fick igår istället. Martina och jag körde en mysdejt på Tokyo 15 som har helt fantastisk sushi. Ett glas bubbel och en choklad-fondue med frukter senare spenderade vi kvällen hos mig till tolvslaget. Vi bokade även in en ny dejt väldigt snart- där jag kaaanske kommer få umgås på riktigt med hennes pojkvän. Haha, till och med pappa har ju för tusan spenderat mer tid med hennes kärlek än vad jag har, är inte det en krisvarning så vet jag inte vad.

__________

Så kom söndagen, jag sov ut till 8:30 då mitt alarm gick. Pimpade upp mig och sedan kom Olivia (dra mig baklänges säger jag bara, så längesedan!) som var lika taggad som jag var på en frulle på Fahlmans. Fasen vad gott det var och oj vad mycket vi hade att catcha upp om. Hjärtat mitt åker utomlands på obestämd tid nu </3

__________

Helgen vart top noch som ni förstår, god mat, underbara töser och fint väder.
Ibland är det okej att inte ha mycket planerat faktiskt, en såhär lugn helg behövs ibland.
Veckan som kommer härnäst innebär massa nyheter på bloggen, rätt stora om jag får säga det själv. Droppar första redan imorgon, så håll utkik!

Kramis!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh vilken underbar helg!! ❤️
nouw.com/happym
artibus
artibus,
underbara sju bilder! <3
nouw.com/artibus
irmastenson
irmastenson,
Ja men faktiskt- älskar små inblickar från vardagsstunder! <3
nouw.com/irmastenson
Tessjohans
Tessjohans,
Så fina bilder, älskar redigeringen! 😍
nouw.com/tessjohans
irmastenson
irmastenson,
Tack du! Redigerade RNI Films! 😍
nouw.com/irmastenson
evelinarou
evelinarou,
irmastenson
irmastenson,