Ska jag inreda lägenheten bohemiskt?


Hej gänget och hallå en regnig men mysig onsdag!

Här är en moodboard för en bohemisk inredning i mitt framtida hem. Så med andra ord, inte en inköpslista utan bara en tanke. Haha ni är säkerligen helt chockerade nu, ja. Lite så är jag. Detta är vanligtvis absolut inte min stil. (Sidestory: Emmas första intryck av mig var att jag var just bohemisk... little did she know tänkte jag då, little did I know känner jag nu) Jag har länge ogillat denna bohemiska hemtrevliga stil och istället föredragit den kalla, sterila inredningen som inte är prydd med massa dekorationer. Jag är väl fortfarande så i grund och botten och lär nog alltid vara så, minimalism i mitt hjärta. Men vem säger att man inte kan kombinera?

Jon och Janni har ju ändå designat fram ett fränt hus (renoveringen är helt otrolig!) som verkligen utstrålar tropiskt bohemiska känslor. Jag kan nog tänka mig att inreda min lägenhet som kan spegla ovanstående tema något åtminstone. Detta om jag köper en lägenhet med mycket ljusinsläpp och bjälkar i taket. Då är det egentligen bara en självklarhet, eller?

Usch så läskigt att inreda med en helt ny stil, kommer jag ångra mig och sälja alla möbler månaden efter? Eller kommer detta falla mig helt i smaken? Jag har hur som helst massa tankar för hur lägenheten ska inredas, så tänkte faktiskt dela upp inlägget i flera delar. Håll utkik efter nästa del!

Vi hörs senare med bröllopssnack!


Korg här / Tavla här / Brun kudde här / Lampa Lampa / Mönstrad kudde här / Vit kudde här / Soffa här

Jag rekommenderar alltid att kolla begagnat först för att spara på jordens resurser och inte bidra till den överkonsumerade värld vi lever i! Men länkar produkterna ovan för att ni ska enklare hitta produkterna! Själv är jag så svag för soffan i kombination med kuddarna- påminner lite om Falkenberg Strandbad.

Gillar

Kommentarer

feliciamanai
feliciamanai,
Bohemiskt är så snyggt! Tycker verkligen du ska köra på det:)
nouw.com/feliciamanai
irmastenson
irmastenson,
Visst? Ja börjar luta åt det håller faktiskt!
nouw.com/irmastenson