Släkten är värst, men inte när det är kalas!


Men hur go släkt har jag inte egentligen? Ibland har vi så jädrans roligt tillsammans. Speciellt nu när den yngre generationen börjar bli äldre- ser fram emot att se varenda en växa upp, vi är bara 3 än så länge som tagit studenten och kvar är väl 5 om jag räknat rätt.

Förresten, jag ställer in New Girl helt nu- The O.C har ÄNTLIGEN kommit till Viafree och jag är redo att bänka mig. Ni förstår inte, detta är verkligen en serie som jag vuxit upp med sedan barnsben. Kan nog citera varje avsnitt plus självklart tappat räkningen på hur många gånger jag sett den, men nu är det pinsamt längesedan så Schmidt får vänta, Cohens är prioriteringen!

För övrigt väntar jobb hela veckan och absolut noll egentid... varför? Checka veckoschemat imorgon! ;-)

"Se och lär Axel"

Alltså jag har ju inga gröna fingrar för fem öre, inte särskilt glad i växter inomhus för den delen heller. Men det är lite skojjigt ändå att se hur syster odlar sina egna grönsaker- säljer in veganlivet ganska bra faktiskt. Hur fräckt är det inte med alla som är självförsörjande?

Ah jo men tjena sämsta klädvalet när det tydligen vankades storm. Man kunde nästan se mer av min äggstock än min klänning :):)::):):):):):):)

Vi håller avstånd!

Hallå min kusin har verkligen utvecklat en stil som korsar cool hipster med Ralph Lauren katalog- jag är väldigt väldigt väldigt glad över detta! Inte bara jag som gillar mode i släkten längre! (Haha totalsågar resten av släkten nu)

Haha, fick äntligen sova med min kära syster i lördags. Man tänker sig en mysig kväll med skitsnack halva natten och kanske lite kli på ryggen. Vad händer? Jag totaldäckar innan hon ens duschat klart :):):):)

Till mitt försvar har jag haft en superlång arbetsvecka med extra tidiga morgnar. But still.

Gillar

Kommentarer