Sluta blogga?


Hej på er, mitt goa och underbara gäng. Försöker ta några andetag nu. Det är dags att snacka lite. Jag balanserar ständigt mellan vad som är okej och vad som inte är okej. Jag är en väldigt analytisk människa som gärna fördjupar mig i varför saker händer och vad som hade hänt om något moment varit förändrat. Filosofiska och psykologiska tankar finns alltid med i mitt huvud något konstant.

Det är lätt att skylla saker på sig själv, tro mig. Jag har varit med om saker som inte har varit mitt fel men som jag ändå har beskyllt mig själv för, lätt att göra när man är vilse. Det är okej att vara vilse, det är okej att bryta ihop och inte veta vart man ska ta vägen. Det är okej att inte vara okej. Jag har krigat för tredje hösten i rad med psykisk ohälsa och kämpar fortfarande. Det blir bättre för var dag som går. Mitt fokus ligger på yrkeslivet och att bygga en karriär samtidigt som jag älskar och är älskad varje dag. Det är tur att jag har så fina vänner och familj i min omgivning och en sambo som med alla knep visar hans kärlek för mig. Är det möjligt att känna sig såhär älskad? Förtjänar jag det?

Jag vet att många av er har undrat och spekulerat kring mitt uppdaterande och svaret är nej, jag kommer inte att sluta blogga. Min paus förra veckan förvarnade jag er lite om, det var en paus jag behövde. Vad jag har byggt upp är början på något stort och jag ger inte upp så lätt, det vet ni. Jag älskar bloggen och är så himla glad i er. Men ni får ha tålamod med mig, för jag kommer att ta en dag i taget nu. Jag har lagt upp en ny plan som kommer hålla uppe mitt bloggande och kvalitén, men samtidigt underlätta för mig. Så nu tar vi nya tag in mot December med start imorgon. Vi hörs då, kärlek!

Gillar

Kommentarer