Små kliv framåt

Hahah åh kolla så trött Zippo är på Pascal, herregud. Pascal lekte skiten ur Zippo häromdagen när vi julbakade hos L&B!


Hej, 6 dagar har gått sedan min senaste uppdatering och känslorna är blandade- inspirationen är hög men orken är inte lika hög längre. Det känns dock bra att jag skriver ut detta, jag vill inte måla upp någon falsk bild av att mitt liv är perfekt. Senast idag fick jag tacka nej till antingen tacokväll med Olivia, Tess och Sophie eller en utekväll med Mimmi och Emma. Båda förslagen lockade och jag hade lätt hunnit med båda två- men orken finns inte där just idag. Imorgon kan det vara helt tvärtom.

Jag vet att min blogg låter lite deppig just nu, men det kommer en vändning. Men jag vill skriva av mig som en öppen bok för er. En liten bit i taget. Jag behöver bara landa i den nya jag. För jag har vuxit mycket de senaste månaderna och upptäckt mer om mig själv och vad jag vill i livet. Små kliv framåt hörrni!

Ikväll ska jag bara njuta av ensamtiden, slå en signal till bästisen på andra sidan jorden och sedan gosa ner mig i soffan framför Glee. En serie som lärt mig fantastiskt mycket om livet och hur olika vi är. Om jag får äran att bli mamma en dag kommer jag inte tveka en sekund på att introducera serien till dem.

Jag har också fipplat, som sagt, på bloggplanerna för 2019 som kommer bli bland det bästa jag någonsin skapat. Början på något riktigt bra som jag kan vara stolt över. Vill berätta mer, tro mig. Men allt är inte klappat och klart ännu.

Nåja, dags att få saker gjort. Imorgon väntar ett nytt blogginlägg, kram på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229