Smarrig hemmagjord vegansk glass på fem minuter!

Dagen med stort D- Irma lägger ut recept på bloggisen! Är verkligen urusel på detta så ha det i åtanke. I köket går jag på smak och känsla, låter kaxigt men det är snarare ett försiktigt erkännande. Recept är inte min grej helt enkelt. Något som inte heller är min grej är glass, vanligtvis är den för söt för min mage eller så smakar den bara "nope" helt enkelt.

För några år sedan "kom jag på idén" att frysa in små skålar med mixade frukter/grönsaker och yogurt. Det resulterade till det absolut perfekta snackset, efter popcorn dårå. Ett litet tips från coachen. Man kan ju mixa i vad man vill, men min klassiker är bär, babyspenat, frön och kanske någon frukt. Något annat, när vi ändå är igång, är att frysa in små iskuber av juice eller något som kan smaksätta vatten eller kanske även bli en pinnglass om du är kreativ!

För övrigt idag står jobbet på schemat. Det är så himla mycket som händer nu för min del, roliga grejer dock så ska absolut inte klaga- får verkligen visa vad jag går för! Försöker samtidigt få ihop en födelsedagshelg men det rör till sig gång på gång. Men det ordnar sig nog ska ni se. På söndag fyller jag i alla fall 22 och fint väder skall det bli!

Vi hörs imorgon med lite födelsedagsplaner ;-) Haha... om jag lyckas få pli på dem...

Gillar

Kommentarer