SMINK JAG ANVÄNDER

Ni som har följt mig länge vet ju vad jag tycker om smink. Det kan vara roligt och hjälpsamt ibland, men det är absolut inget måste. Smink må "förfina" dig i en önskad tid, men mycket av det du använder är testat på djur (grova, brutala och sjuka testgenomförelser) och bidrar dessutom till finnar (om smink inte behandlas på rätt sätt). Jag vill förespråka den naturliga looken rent vardagsmässigt vilket är varför jag bara fixar ögonbrynen och ibland käkbenen innan jag drar till skolan, mer än det känns krydd för min del. I följande inlägg visar jag vad jag använder mig av vid tillfällen då jag är mer okej till att sminka mig.

Countour kit från Ullared, den palett-cirkeln som börjar bli lite naken är den jag använder mest (de andra är i princip oanvända haha) och använder till att förstärka mina käkben. Jag tänkte först köpa Anastasias ki men sedan kände jag att jag kommer nog ändå inte använda kitet så mycket så det är inte lönt haha, denna kommer hålla i år haha.

Primer från bareMinerals som fungerar kanon, starkt tips.

Tjoho så rena dessa burkarna var haha. Dessa 3 använder jag från bareMinerals och jag rekommenderar verkligen dem starkt, håller länge dessutom! Ännu ett tips: När du köper dessa, köp borstarna från märket, de passar bäst till.

Ytterst få gånger jag använder denna, guld & silver går inte ihop alls och jag bär nästan alltid silver så denna ligger typ oanvänd i min sminklåda. Fun fact: denna sorten användes i "The great gatsby", nu vet ni det haha. Nejmen jag avskyr ögonskugga där man måste borsta på det själv, det blir typ alltid fel. Med denna behöver jag bara rulla på skuggan som en touchpenna, så smart och effektivt!

🌸 Borstar 🌸 

Följande borstar har jag till diverse områden inom sminkning & countoring och jag trivs superbra med dem. Mi gente, var noga att tvätta era borstar regelbundet och sköt om dem!🌸

Gillar

Kommentarer