Snapshots- behöver en vändning


Okej hörrni. Jag veeeeet att ni kanske är smått trötta på mig- men det är så mycket som händer just nu rent privat så jag måste prioritera att inte gå in i väggen. "Men Irma du har bloggat i snart 9 år" jo tack, jag vet. Men bara ha lite tålamod med mig, snart kommer allt bli som vanligt igen. Det kommer en vändning. Jag lovar <3 MEN! Tänkte kort uppdatera er om lite roligare grejer som hänt i mitt liv under den tuffa perioden!

Annars i livet? Precis smaskat i mig min middag (gör numera lunch&middag-matlådor) framför 2 avsnitt av Solsidan- ÄLSKAR nya säsongen. Tänkte svänga inom gymmet så fort magen lugnat ner sig lite. Ett veckoschema? Tune in tomorrow- födelsedagsfirande, flyttfix och återträff står på schemat mitt!


Jag bär glajjorna mer och mer- linserna får vila lite nu. Det har påverkat mina ögon så så så mycket redan så jag tog beslutet att köra glass-less- haha ;-)

På mittenbilden ser ni en happy Irma, why? För hon har köpstop! Yes hörni! Jag har officiellt endast handlat vintage de senaste månaderna och kommer fortsätta göra det! Vissa saker får bli nyköp, men 99% av inköpen anser jag bör vara vintage. För planetens skull <3

Träningen är full igång som ni ser på bilden bredvid- jag kör numera 4 gånger i veckan. Försöker åtminstone. Jag är så försiktig med att inte hamna i samma position som förra året, men hittills går det galant! FAN vad skoj! Snart kommer jag bo ännu närmre gymmet så flera morgonpass innan jobbet lovas, saknar det flowet jag hade på mitt gamla jobb!Så, jag och kollegan var ute på event med jobbet. Kommer aldrig tröttna på att styra upp sådant osv, superskoj! Så de två kollegorna slog sig ner efteråt för att fira hårt arbete med en go lunch och massa skitsnack- perfekt dag!

RIP när man bor längst upp och hissen inte fungerar. U HAVE NO IDEA.

Fars dag med pappsen! Bjussade ut pappsen på en middag @ hans absoooluta favvoplace. Han fick en halsduk, roliga strumpor och blommor också- så nu har vi firat fars dag 3 år framåt haha <3

Gillar

Kommentarer