Snapshots från kamerarullen!


Hej gänget!

Vi är inte ens i lunch-fas och min mage kurrar redan :-)

Äter vanligtvis inte frulle, har inte gjort det på flera år, är mer en brunch-lover men nu har min mage börjat säga ifrån lite väl tidigt på dagen. Brukar få sådana perioder men är så ovan så glömmer alltid att käka något när jag är i fasen... typiskt.

Denna sortens inlägg är ju superroliga, men jag är lite kass på att följa denna trend så gör ett tappert försök med att ladda upp några snapshots från rullen min och chit-chatta lite!


Flower-power


Åkte inom och handlade blommor hos Flower team i Helsingborg för en kund. Hade faktiskt aldrig varit i den fysiska butiken, men fått flertalet blommor därifrån (hehe) så vet att de är konkurrenskraftiga. Men klev in i den fysiska butiken och smällde av, inredningsavdelningen resulterade till att jag sprang runt och fotade halva avdelningen. Så mycket jag vill köpa med mig härifrån och pynta framtida läggan med :')


Kick-off


Vi hade den absolut roligaste kick-offen med jobbet. Vi var på UpZone i Ängelholm och booooy vilket äventyr. Jag trodde ju att min rädsla för höjder skulle sätta stopp för en kick-off jag var arrangör för. Men nope- jag var så mycket mer våghalsig än vad ni någonsin hade kunnat gissa. Vi käkade och hade femkamp efteråt, kvällen slutade i total succé och jag fick min fasta anställning efteråt!

Vi satte oss mitt i natten och bilade ner till Malmö för att dunka musik och käka god mat. Sedan släppte vi av en kollega där för att dunka mer musik på g hem. Haha shit vi hade verkligen en riktigt rolig kväll. Jäkla tur bara att jag hittade parkering väl hemma vid 03.
Skulle upp och jobba dagen efter :-)


Mat i stora lass


Till vänster ser ni en skål med blåbär från farmor och farfars trädgård i Båstad. Jag åkte upp dit med Z i söndags för att äta middag och bli bortskämd med god mat hehe.

I mitten ser vi en drinkmeny från Nellys. Säger det igen asså, ifall ni missade min överdrivet långa mening sist- men pllzzz ät på Nellys någon gång i ert liv. Ni kommer tacka mig!

Sista bilden är inte lyxig för fem öre, MEN kvällen var rolig och behövlig. En tjejkväll hos Emelie i fredags var exakt vad doktorn beordrade! Ser fram emot flera sådana kvällar i min egna lägenhet.


Working-lady

Podd, blogg och jobb. I love work life. På riktigt, jag älskar att jobba konstant. Tror jag är menad för arbete och inte direkt en familj. Kan såklart ändras och kombineras, men wow vad jag aldrig kommer bara slå mig ner och "nöja mig". Jag älskar jobblivet 24/7.
Längst till höger ser ni mig prova ut en ny skräddarsydd kostym, byxorna var på g upp från lagret men kavajen ser ni på bilden. Skjorta, kjol och skor är kvar på listan!

Gillar

Kommentarer