Snapshots från kamerarullen


Så fin respons jag fick från förra inlägget, ni bara öser ner mig med kärlek. Tack tack tack!

Klockan tickar neråt och snart ska jag hemåt och invänta Emma och Mimmi som kommer över med thai och en filmkväll står på schemat. Det ska bli så mysigt att koppla av ikväll. Fabian ska till sina polare och se på Let's Dance, rättare sagt hans barndomskompis Jacob som dansar med Linnéa- så vi håller självklart tummarna för dem! Hur ser er fredag ut?

Något jag MÅSTE bli bättre på är vardagsbilderna. Jag kan vara lite för petig med hur bilderna ska se ut och har nog för höga krav. Så dags att komma ner lite på jorden känner jag. Vardagsbilder är ju lite A och O. Så, ovan ser ni bilder som knäppts i olika stunder från de senaste dagarna i livet som Irma Stenson.

Vi ser en bild på en glad pappa Christer Stenson som blev bjussad på middag på födelsedagen, i bakgrunden kan ni även skymta en del av vårt vardagsrum. Min favoritdel- hyllan som är prydd med vinyler från våra favoritartister. Alla har en gemensam nämnare som våra vänner än idag inte har lyckats knäcka.. ;-)

Rullar vi ögonen till höger ser ni en färgglad Irma på konfirmation. På andra sidan kameran står en måttligt stressad Fabian som vill hinna i tid till folkmassan på bilden till höger. Swedish House Mafia och en tripp till huvudstaden stod på menyn och VIP biljetter var det allt. Från en kort till en annan- 110% värt det. För första gången på länge kunde jag faktiskt se. Å andra sidan stod DJ-trion högt upp så alla kunde se, men det hade nog inte spelat någon roll egentligen.

Vi tar genvägen genom konfirmationsbilden igen för att ta ännu en blick på hur fantastiskt fint rosa är. Vi går vidare mot sushibilden som får mig att dregla över hela tangentbordet. Får sätta på röststyrning istället. Sushi är något jag blundat för länge. Men nu har det eskalerat mina vänner. Det har spårat ut totalt. Denna damen är en dyr dam med en magsäck som mättar sig FÖRST efter 25-30 bitar. Sist fick jag ner 34 veganska bitar. (Det veganska är godare asså, prova gärna!) Om någon av er jobbar på en sushirestaurang- plz bli bästis med mig! :')

Under sushimiraklet ser vi blommor som är en present från mig... till mig. När jag blev utvald till veckans blogg ville jag fira denna milstolpe med fina blommor att pryda lägenheten med. Jag älskar blommor.

Blommorna i den gröna vasen på bilden till höger är till farfar som också fyller år i maj. Jag tog tillfället i akt att åka upp med Zippo dit och gratulera. Lediga dagar ska spenderas väl! Nu när jag ändå tittar på kanelbullarna kan jag lika bra medge att mitt försök till att göra kanelbullar igår gick åt skogen. Jag tänkte tipsa er om veganska ICA kanelbullar och Oatlys havredryck som drink, MEN så blev jag fastklistrad i Eurovision Song Contest och brände mina kära kanelbullar :-)

Därefter hamnar vi med min logiska rundgång på bilden till vänster om trippen till de gamla i Båstad. Fabian och hans gäng sprang Toughest i Malmö samtidigt som jag tryckte i mig kanelbullar. Vi firade grabbarna efter jag hann checka av en promenad med Filip och Martina (bilden läängst upp till höger) tillsammans med deras familjevänner. Grillat och en fantastiskt god sallad mättade magen fint den kvällen.

Sista bilden är från insidan av min favoritbil. Volvo XC60, den har varit min drömbil i flera år. Fabian hyrde den åt mig förra året en vecka i födelsedagspresent. Jag grät direkt. Perfekt längd och allt, det ska bara komma en elbil-version klädd i fejkat läder så är jag hemma! Ha en fantastisk fredag mina vänner, vi hörs imorgon i vanlig ordning!

Gillar

Kommentarer

denisetofte
denisetofte,
wow!! Vilken duktig fotograf du är!!
nouw.com/denisetofte
irmastenson
irmastenson,
Tack tack fina!
nouw.com/irmastenson
irmastenson
irmastenson,
FridaochTove
FridaochTove,
Vilka härliga bilder, och du jag känner så igen mig i det du säger om sushi haha, man blir ju helt lycklig av sushi. Kram<3
nouw.com/fridaochtove
irmastenson
irmastenson,
Tack! Men va? Vart har du varit i hela mitt liv?! Äntligen någon som verkligen förstår mitt beroende hehe! Kram ❤️
nouw.com/irmastenson
evelinarou
evelinarou,
Vad fina bilder! 😍
nouw.com/evelinarou
irmastenson
irmastenson,
Tack tack, hihi! ❤️
nouw.com/irmastenson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Instämmer helt! Alltså woooow <3
nouw.com/matildaberlin
irmastenson
irmastenson,
Meeeen! Tack :') ❤️
nouw.com/irmastenson
ByAlma
ByAlma,
irmastenson
irmastenson,
❤️❤️❤️
nouw.com/irmastenson
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Härliga bilder!!
nouw.com/belindagoransson
irmastenson
irmastenson,
Elinas_matblogg
Elinas_matblogg,
Shit vilka bilder!!!
nouw.com/elinas_matblogg
irmastenson
irmastenson,
Tack snälla! ❤️
nouw.com/irmastenson