Snapshots & helgens att göra!

Hej vänner! Lördag och jag har inte snackat med er på 3 dagar. Det har varit några intensiva dagar som resulterat till ett driv i mig, som om jag är nyfödd typ. Bortsett från det är det helg i skrivande stund och min att-göra lista är smockad som ni kan se nedan. Tur att jag har en middagsdejt ikväll som sätter ribban för en top noch lördag! Innan jag checkar ut önskar jag er en riktigt bra lördag, och för guds skull- tänk på Covid-19 när ni gör planer numera <3


* Hänga upp lamorna, fixa med sladdarna och koppla klart min Trådfri-serie från IKEA. Update: Måste ringa en elektriker eller fortsätta med metoden att använda händiga Tinderkillar (Who needs a boyfriend?). Men, i och med den rådande situationen vill jag hellre lägga pengar på branscher som har det tufft, våra entreprenörer behöver oss så jag bokar mer än gärna en elektriker som kan rädda min belysning och jag kan rädda hans middag för en helg. En bonus för mig då mitt tålamod är mindre än ett sandkorn.

* Hitta följande till lägenheten: Takskenor till gardiner, gardiner, duk till matbordet och svart sprayfärg till de vita stolarna jag avskyr men vill få nytt liv i.* Hitta en ny serie att följa. I skrivande stund står det mellan: Peaky Blinders, Lost och Prison Break. Svårt att gå vidare i livet efter Entourage måste jag tillägga!

* Städa i läggan. Ikväll kommer Martina över på middag men bortsett från det vill jag verkligen vika om kläderna i garderoben och fylla tvättkorgen inför morgondagens tvätt-obligationer. Z flyttar in hos mig igen imorgon så knappt lönt att moppa golven, men för känslans skull lär jag göra det ändå. Saknat hans tussar av päls på golvet :')* Posta paket till mamma som fortfarande inte kan resa hit. Tur hon precis köpt ny lägga där nere så hon kan komma på andra tankar!

* Beställa hem något som kan förändra mitt liv, jag kommer berätta mer, det finns en plan för allt det men i nuläget kan jag inte säga mer än så. Så så ledsen för det, men ni kommer förstå.

* Posta paketen med kläder jag sålt. Yay för vintage-shopping <3


Gillar

Kommentarer