SOCIAL MEDIA

Jag är medlem på x antal sociala medier, vissa mer eller mindre i förhållande till andra men så är det ju. Tänkte dela med mig till er av de medier ni kan hitta mig på, ni får absolut börja följa mig om ni vill :-)

Mitt användarnamn till ALLA medier är barnsligt enkelt:
@irmastenson , enklare än så blir det inte haha.
De medier jag har: Instagram, Twitter, Vine, Tumblr och min ask.fm
(Herregud jag är såå oaktiv på Ask, har inte ens varit inloggad på 2,5 år)

INSTAGRAM

Bortsett från bloggisen är jag mest aktiv här, minst 2-3 bilder i veckan försöker jag hålla igång med. Självfallet blir det 3-4 bilder under sommarlovet men då är det ju tack vare vädret. I mitt flöde hittar ni mycket outfit-bilder, blogg-relaterade inlägg och inspo-bilder som förgyller flödet😉

SNAPCHAT

Här är jag också aktiv, jag har inte riktigt kopplat bloggen än till denna sociala medie eftersom jag har fler vänner på snap än följare, och därför vill jag hålla den lite lugn och sansad från bloggen. Men börjar fler följa mig så kickar jag igång direkt med live-videor osv på snap! Kan dessutom absolut tänka mig en Q/A vlogg där jag flätar in Snapchat.

TWITTER

Jag vet att det finns en del av er som också är äkta fangirls och flitiga Twitter-användare Jag är också en riktig fangirl men dessvärre inte så flitig med att uppdatera på Twitter, men vill ni kika runt och verkligen dissikera mina old-but-gold-tweets så kör på. Delade med mig av en riktig goding ovan som ni kan se haha.

Gillar

Kommentarer

Elenor
,
Hur många följare har du på Instagram? 😊
irmastenson
irmastenson,
Hej du! I skrivande stund har jag 6 108 följare på Instagram! Kram ♡
nouw.com/irmastenson