SOFIERO LJUSFESTIVAL

Sofiero slottspark förvandlas årligen till en enda ljusfestival under en höstvecka. Massvis med människor tar sig dit, går runt i trädgården och dricker en varmdryck eller värmer sig framför brasan. Medan jag satt hemma och kollade på Stranger things (till allas förvånad..) fick jag en förfrågan från Walle om jag ville dit! 30 minuter senare kramades vi om utanför entrén och mötte upp Jennica och Lovisa. Det underbara med att vara där, i Laröd, är att man stöter på så många man känner och inte träffat på länge. Jag har ju trots allt vuxit upp här. <3
Tänkte låta bilderna och dess bildtext tala för sig själv, nu ska jag ta tag i dagen!
Ha en underbart fantastisk fredag, och ta hand om er!
Vill ni se vad jag gör i helgen snabbt och enkelt? Följ min Snapchat @irmastenson

Det var min första gång här (jag vet, pinsamt för alla oss laröd-kidz) och jag föll för hur mysigt det var! Saknades bara lite stämningsmusik, men å andra sidan är väl tanken att man istället ska njuta av naturen till fullo?

Här står damerna- Victoria, Lovisa och Jennica. Asså ursäkta för bilden. Min kamera ville icke samarbeta med mig denna afton...

Asså shit. Jag märker verkligen hur illa jag mår av socker. Marshmallows är verkligen en viktig ingrediens i receptet för en mysig brasa. Men jag klarar inte ens av en liten bit innan min mage säger ifrån och mitt huvud får livets värk. Vad tusan ska jag servera på mitt bröllop?

Något som jag verkligen inte kan få nog av är ju brända mandlar, det är hur gott som helst!
På något vänster känner inte kroppen av sockret i dem på samma sätt, vilket är skönt. För åhhh vad jag älskar brända mandlar!

Gillar

Kommentarer