Sökes: Ny bästis som jobbar med sushi


Snapshots på matstunder från de senaste dagarna
Pommes som tilltugg med Sandra, Savanna och Olivia
Sushi med Fabian, Cajsa och Rikard följt av chokladdoppade jordgubbar (nästa gång helt vegansk choklad!)
Sushi med Fabian och Martina från igår
Pizza med Emma från ikväll


Hej gänget! Nu ligger jag i sängen, strax innan tolvslaget och är riktigt redo för att nanna. Jag verkligen måste ta tag i att köpa mig ett nytt par glajjor, inte bra att använda linser så mycket som jag gör. Kom nyligen hem från att ha spenderat kvällen med Emma på Paolos. Ett ställe jag ogillade rätt starkt på grund av x antal oproffesionella situationer från personalens sida. Men de nyanställda har ändrat min uppfattning för nuet.

Något som HELT har ändrat min uppfattning är sushi. Next up är att beställa det veganska utbudet från Zushi här i Helsingborg. Deras vegetariska är riktigt gott så jag ser fram emot att klicka hem det veganska. Finns inte Tinder fast för kompisar? Skulle lätt vilja ha någon i sushi-kretsen i min egna krets också så man kan lära sig att göra riktigt god sushi själv. På tal om att klicka hem så har jag faktiskt shoppat lite, en haul skall återkommas med asap när allt är hemma igen. Nu tänkte jag passa på att sova för kvällen, godnatt gänget!

(Haha usch. Tycker verkligen inte alls om min blogg nu, känner mig som en riktigt lökig oseriös-mobil-bloggare som tror att hon är seriös med halv-taskiga bilder. Blä. Bättring LOVAS!!!)

Gillar

Kommentarer