SOMMAREN 2017

Sommaren 2017, hur återberättar jag dig? Med vilka adjektiv ska jag börja? Jag kör på en enkel klassiker:
S: Student-lycka! Jag tror jag njöt lite extra denna sommaren av tanken att jag nu slipper sätta min fot på gymnasieskolan igen och äntligen kunde träffa godingarna utanför skolan och sikta stenhårt mot New York!
O: Oroväckande? (mamma om du läser detta, ta ett chill-pill), jag har verkligen maxat mig själv denna sommaren och provat så sjukt roliga saker! Ser fram emot bungeejump, skydiving tatuering och att uppfylla resten av sakerna jag har på min lista. En lista som ytterst få i min krets har fått se haha...
M: Massivt kärleksspridande. Det bästa med sommaren är väl att jag träffar alla dem jag inte träffar när jag går i skolan! Blir alltså så roliga återträffar- Göteborg, Stockholm, Värmland och vissa i Helsingborg dådå! Även några godingar från Köpenhamn har jag fått krama om i sommar!
M: Många spontanare- så många spontana resor/trippar hit & dit. Dessvärre har jag inte bloggat så mycket om allt det men det lär bli minnen för livet! En del saker i livet vill jag hålla privat. Många spontanare hemma också, goda vänner som kommer förbi på balkonghäng hos mig med massa gott och lite rosé! Eller alla söndags-bruncher som jag arrangerat upp när alla sover hos mig- tröttnar aldrig.
A: Absolut singel. Första sommaren på 5 år som jag inte tillhört någon kille! Denna sommaren har jag träffat en del boys och även hittat en keeper!
R: Rolig. Vilken jäkla rolig sommar jag haft! Ler redan nu när jag tänker tillbaka på vissa stunder alltså.

Gillar

Kommentarer