SOMMAREN 2018


Oj oj oj, sommaren 2018. Vilket väder och vilka minnen. Jag fick livets vuxenpoäng och skaffade lägenhet ihop med min underbara sambo, jag har firat många födelsedagar- bland annat min egen som Fabian gjorde till den absolut bästa födelsedagen jag någonsin kunnat tänka mig. Hur lyckligt lottad är inte jag?!

Jag har fått snyfta till de människor i mitt liv som tagit studenten och snyftat till varje steg Pascal tar i sin utveckling. Jag har fått skratta åt Fabbes dad-jokes, se Sverige leverera i fotboll och äta massvis av jordgubbar. Min sommar har verkligen briljerat med Fabian vid min sida. Tänk att detta är början på flera somrar ihop, åh! Kan knappt vänta tills dess att vi ska ut och resa ihop.

På något vänster är jag glad att jag inte bodde kvar i England under denna sommaren, en liten smula har att göra med det fina vädret Sverige har bjussat på. Men största delen kommer från att jag har fått spendera den med människor jag älskar. Man vet aldrig när man förlorar varandra och vad som kan hända i livet. Tungt som det faktum är kan jag ändå "pusta ut" med sommarens alla minnen i huvudet.

Gillar

Kommentarer