Sommaren 2019- Irm The Sperm is back!


Sommarens bästa lyfte jag upp i podden, men jag ville inte babbla på för mycket utan lämna lite till bloggen också. Jag brukar ju göra en årskrönika och någon sommarsummering, men jag vill på in djupare på denna sommaren. En sommar som förändrat så mycket för mig. För att inte tala om hela detta året, shit det ska bli så spännande att skriva min årskrönika i december, detta året har verkligen varit händelserikt!

Men, nu kikar vi på sommaren. Sommaren 2019.Sommaren 2019, för dig hade jag en vision som blev något helt annat.
Jag skulle fortsätta vara i ett destruktivt förhållande och kämpa med daglig ångest och panikattacker. En sommar jag inte såg fram emot. Spelade ingen roll om jag hade backstage på Bayside-festivalen, det spelade ingen roll att solen var framme.
Det spelade ingen roll längre.
Inget spelade någon roll längre.

Men.

Du hjälpte mig och Fabian ur det förhållandet genom att äntligen få slut på vårt lidande. Jag trodde där och då att nu kommer jag må skit hela sommaren och sedan gå in i ännu en höstdepression.

Men wow vad fel jag hade.
Sedan den kvällen jag flyttade ut förändrades allt i mitt liv.
Det gjorde verkligen inte ont någonstans längre.
Skämdes lite för hur bra jag mådde.
Men samtidigt var jag så lycklig.

-

"För han var fri.

Jag var fri."

-

Detta skulle bli den bästa sommaren på länge

För Irm The Sperm var tillbakaSå, min allra bästa vän flyttade till Nya Zeeland och efter 1,5 år utan hennes närvaro kom hon hem över sommaren. Det rådde ingen tvekan om saken- jag ska hämta henne på flygplatsen. Hjärtat pumpade i maximal hastighet och jag fick känna på en ny känsla. Känslan av att krama om sin andra halva efter så lång tid utan varandra.

Vi två har verkligen hållit ihop sedan dagis. Genom grundskola, gymnasiet, jobb och fotbollslaget.
Så att vara utan henne har varit en karusell av olika känslor. Är dock så tacksam för att man lever med dagens fantastiska teknologi som låter oss prata konstant genom internet.

Så tack sommaren 2019, tack för att du förde oss samman igenPrecis så blev det och sommaren introducerade mig med en riktigt rolig midsommar som spårade ut lite väl, men idag skrattar jag bara åt det. För herregud vad jag kommer minnas den midsommar kvällen- kändes typ som en sluthippa?

-

Som vanligt när man nyligen blir singel slänger sig alla över en. Det är en slags bekräftelse som är rolig i en vecka. Hade glömt hur underbart mysiga dejter kan vara, åka bakom en snygg kille på hans vespa, bli medbjuden på resor och få blommor hemskickade till mig med poesi skrivna med mig som inspiration.

-

"Jag vet inte om jag får må så bra som jag gör? Det finns ingen saknad, det finns inga känslor, det finns ingenting sådantdär skit, det finns bara bord att dansa på, stämband att krossa med sångröster i ett rum fyllt av människor och en ensamhet jag längtat efter"Bayside kom förbi och de var två dagar som var fyllda av sång, kyssar och dans, och dessa förbaskade moshpits... men det var två dagar som var fyllda med ren och skär glädje.

-

"Hans händer om mig under hela framträdandet, hur han bar upp mig på hans axlar och höll så hårt att han aldrig skulle låta mig trilla. Det var en kväll som resulterade till två främlingar som aldrig skulle se varandra igen men skulle dela en upplevelse som inte betyder något egentligen, men där och då var betydelsefullt."Att starta en Podcast var verkligen en höjdpunkt för sommarsäsongen, det blev början på ett kapitel som på ett vacker vis skulle rädda mig från en deprimerad höst. Att samtidigt få göra det med min kollega in crime var en dröm som kom i uppfyllelse. Får man vara såhär glad?

Jag hoppas att vår podd lever länge för det är verkligen så roligt och nytt för mig, Tiffany är lite mer rutinerad medan jag är blogg-veteran. Men jag älskar hur jag utmanar mig själv allt mer.Sommaren gav mig flertalet underbara minnen och en galen kärlek för sushi som måste få ett slut innan min bank spärrar mig. Sommaren gav mig flera lyckliga minnen och jag ser fram emot mitt livs äventyr nästa sommar. Mer om det kommer.
Men kan säga som så, det kommer bli den bästa sommaren någonsin.

Härnäst? Bila upp till syrran i Göteborg!

Gillar

Kommentarer