SÖNDAG & SVARAR PÅ ERA FRÅGOR!

Den årliga påskbilden med Filippa!

Din familj verkar ju ha det bra med pengar osv då dem jobbar mycket och ni har det bra, tror du att du har blivit bortskämd på grund av det? Är det jobbigt att ha föräldrar som reser så ofta? Kram!! <3
Vi har det bra för att mina föräldrar jobbar så flitigt och kommer alltid se upp till deras arbetsanda. Men jag är inte bortskämd med något annat än uppfostran från dem. Jag är evigt tacksam att jag inte tillhör ung&dum kategorin och alltid har haft båda fötterna på jorden. Klart det kan vara trist de perioderna dem är iväg ofta men jag lägger ingen värdering i det längre då det har gått pågått så länge. Men jag bryr mig faktiskt inte om jag får säga så, det enda jag inte tycker om är oron över att något ska hända dem med tanke på att det idag är på modet med terrorattacker på alla sorters platser.

När får vi se din balklänning?! 😟
Det får ni inte förrän den 1 Juni, och egentligen inte någon annan heller haha! Jag vill inte visa den fullt ut innan dess, men hänger ni med på min Snapchat och Instastory kommer ni få se lite av den!

Var har du beställt de svarta balskorna ifrån?
De har jag beställt från Zalando!

Jättefin färg på tröjan, men byxorna!!! 😍 Så snygga, vart är dom ifrån?
Åh tack goding! De är från Zara!

Vart har du köpt den blusen?? Så fin!
Tack du! Blusen (som ni andra läsare ser på bilden ovan) kommer från Malaga! Strosade rundor längs med hamnen så såg jag den hängandes och blev tvungen att köpa den, nu i efterhand ångrar jag att jag inte köpte fler färger faktiskt!

Skulle du kunna vara tillsammans med någon som äter kött? 😊
Hej! Jag har varit i förhållande med köttätare innan när jag åt kött och när jag inte åt kött. Då fungerade det bra. Men numera känner jag mig väldigt kluven kring det så jag avskyr egentligen denna frågan. Jag hade haft otroligt svårt för ett förhållande med någon som äter kött i längden eftersom detta är en fråga som rör moraler. Jag tycker inte att det är rätt att döda djur och äta medan några tycker motsatsen.

Jag hade inte kunnat respektera det. Det är som att be en färgad/utländsk/etc att respektera rasister, be feminister att respektera sexister, be homosexuella att respektera homofober. Det finns inte en enda skillnad. Å andra sidan hade jag säkerligen kunnat dejta en person till en början för att alla köttätare är (eller ja det förutsätter jag om man då äter djur) inte medvetna om vad som händer innan maten hamnar på deras tallrik. Hade den personen efter riktig kunskap om industrin fortsatt äta kött hade jag dragit mig ut då jag sätter ner min fot där- för det rör sig återigen om moraler. Men jag hade gett det ett försök till en start i alla fall! 💗

när ska du bli vegan? :D
Åh den fina dagen blir förmodligen snart! Jag gör redan nu så många veganska val ute och hemma så jag är en bit påväg vilket gör mig glad, ser så fram emot att bli vegan!

Vilka umgås du med på gymnasiet? <3
Under skoltid är det väldigt blandat då jag har många vänner från olika klasser och vill umgås med dem allihopa så mycket som möjligt. Men samtidigt vill jag hellre umgås med dem på skoltid och mina andra vänner som inte går på skolan vill jag träffa utanför skoltid för då känns det som man får 50%/50% kvallétid med alla om du förstår?

Gillar

Kommentarer