SÖNDAG INNEBÄR BRUNCH

Hej mina hjärtan! Vilken helg jag har haft hörni, ni vet ju vad jag sysslade med i fredags så istället summerar jag gårdagen lite kort. Pluggade i stort sett hela dagen, känns alltid så skönt när man kan stoppa undan en ämnesbok och checka av något från sin lista, eller hur?

Sedan bestämde jag och Emma oss för att dra ut på stan för drinkar och girl-talk, så vi slog oss ner på Paolos (typiskt mig att besöka samma ställe igen dagen efter..) Det var verkligen hur mysigt som helst och början på en av våra många traditioner, är så glad att jag funnit denna fantastiska brud, känns som ett riktigt fynd om man får uttrycka sig så??

Idag stod brunch på schemat ihop med föräldrarna och goda vänner till familjen, jag blev rätt chockad när mamma sa att det var nere på The Tivoli (En väldigt känd nöjesarena i Helsingborg) då jag inte visste att dem erbjöd brunch. Men gott var det och mätt blev jag i alla fall! Å andra sidan saknade dem grönsaker och riktigt mack-bröd om ni fattar?

Jag kommer att fortsätta spendera dagen åt studier, ikväll väntar "Mother's Day" och en skål popcorn på mig, längtar redan. Ta hand om er, kramis!🌸

Gillar

Kommentarer

Josse
,
Har du och Emma slutat äta på Pinchos? jättefin blogg !!<3
irmastenson
irmastenson,
Hej! Ja tills vidare, vi har tagit en liten Pinchos-Detox så att säga (vi äter inte Pinchos ihop längre), det var högst lägligt kände vi haha!
Tack snälla, kramis! ♡
nouw.com/irmastenson