Söndagar med familjen är...


... söndagar som jag älskar.

Johanna och Erik var nere över helgen och som vi har nyttjat det til max. Det är så mysigt att få gosa med syster då och då, vi två var verkligen extremt tajtare än slim-fit kondomer en gång i tiden. Miss her and miss us :')

I alla fall. I fredags hände inte särskilt mycket, ni vet ju. Men i lördags vart det allt hög aktivitet på donnan! Pappa och jag gick en prommenix med Z, vi snackade om hur mycket vi kommer sakna utsikten plus det sambolivet vi levde. Någon timme därefter plockade jag upp min present till tant farmor, svängde inom gamla Tropi-gänget (<3) för lite kärlek och skitsnack för att sedan möta upp la familia på hemmaplan. En tripp upp till Båstad blev det och ett väldans lyckat kalas för farmor blev det också!

Det var dessutom första/sista gången vi fick känna på Sandras (min kusins soon-to-be-wifey) bebiskula! Jag som vanligtvis ogillar bebisar blev helt lyrisk när vi äntligen ska få första tillskottet i nya Stenson-släkten :') Ska lära bebisen allt jag kan (tar väl inte så lång tid lol).

Hem körde jag och sekunder senare landade vi fyra i soffan med maaassvis av gottis framför "Green Book" Imorse väcktes vi av pappsens självklara söndagsfrulle med nygräddade bullar, smoothie, juice och godsaker. Jag trotsade min IBS mage lite väl denna morgon så satt på toaletten halva morgonen också :-) Efter en mysig frukost och en mindre mysig toa-session fick vi återhämta oss innan nästa to-do!

Ytterplaggen slängdes på och skorna dök vi ner i fort- en låååångrunda i årets kanske sista soligt-och-varmt-på-samma-gång dag? Zippo var lyckligast av oss alla tror jag, det såg så ut i alla fall när han skuttade fram med alla fyra tassar. Blir så varm i kroppen av att se honom så lycklig men samtidigt så orolig- för jag kan inte riktigt njuta med vetskapen att det kanske är sista gången han är så lycklig.

Härnäst? Alla har gått skilda vägar nu och kvar är jag och Z. Vi ska laga matlådor och slå på någon go film. Filmtips anyone?

"Honom" då? Tyvärr krånglade min dag på grund av att jag dessutom mitt i allt skulle hämta ut min nya fina säng och tiden var lite oklar så den där träffen fick skjutas lite på tyvärr. Sorry kompisar men återträffen med en gammal goding från bloggen får också skjutas lite på </3

Imorgon då? Ska äta middag nere i stan med en annan goding- vem får ni se imorgon!


Haha, Johanna har ju fortfarande svårigheter med sitt gående från det att hon skadade hälsenan sin. Så hon fick låna cykeln min att trampa rundor på.


SJÄLVKLART tog jag med min polaroidkamera-
vissa bilder vill man spara lite extra och hålla för sig själv i något tryggt förvar.


Jag är verkligen helt förälskad i min vapendragare. Han är min andra hälft, min bättre hälft och det krossar mig till tusen att han inte mår bra. Det krossar verkligen mitt hjärta.


Broschen jag bär är ett släktarv från två turturduvors förlovningsringar <3


Diamantparet :')

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Underbara bilder!
nouw.com/ineees
irmastenson
irmastenson,
Olssonsanna
Olssonsanna,
Vilken polaroidkamera har du? vilken rekomenderar du?
nouw.com/olssonsanna
irmastenson
irmastenson,
Jag använder " Fujifilm Neo Classic Instax mini 90" och den fungerar helt klockrent. Vad jag gillar med den är att den har olika inställningar istället för en "auto" samt även blixtläge (kanske de flesta också har?). Min kompis äger en "Fujifilm Instax mini 9 kompaktkamera" och den verkar finemang den också. Men eftersom jag inte äger den och har provat den tillräckligt så måste jag stå bakom min egna som fungerar fantastiskt bra! Min är något dyrare jämfört med min kompis, men helt klart värt det då jag alltid fått bilder i fin kvalité och aldrig behövt ta om bilden och därmed missat "in-the-moment-bilderna". Kramis!
nouw.com/irmastenson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229