Stolt, stoltare, stoltast?

Wow. Wow. Wow. Wow. Historia skapades nyss när Ariana Grande blir den första kvinnan och första artisten NÅGONSIN sedan The Beatles att ha 3 låtar på topplistan. Jag är så mäktigt imponerad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Förmodligen till Manchester eller Pittsburgh där jag vill se henne uppträda med hennes turné i år.

I intervjun med James Corden märker man verkligen hennes sociala ångest och samtidigt hur väl James bemöter det. Det är så genomskinligt att man nästan kan känna det själv hur genuint lycklig han är för hennes skull. Det ser man inte ofta må jag konstatera. Det är starkt av henne att ta sig genom det och även prata så öppet som hon gjort tidigare om det samt vad hon varit med om på senaste tiden. Wow.

Jag har ju varit lite offline från blogg och sociala medier de senaste dagarna med specifika själ som vi kan gå in på vid tillfälle. Men när jag ser och läser nyheter som dessa livas jag upp på nytt. Jag återuppstår från det döda typ. Så imorgon kör vi på med helgens planer! Födelsedagsfirande, dubbeldejt, träffa en familjemedlem och en liten trip är inbokat. Vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer