Största livsbeslutet- jag ska söka efter mina biologiska föräldrar!


Jag brukar veta hur man inleder blogginlägg, speciellt de djupa sorterna. Men jag vet inte vad jag ska säga denna gången. En del av mig är så rakt på sak att jag bara
"ah men jag ska söka upp min biologiska familj, och?" medan den andra delen knappt har tagit in det förrän jag verkligen inser att det finns en familj någonstans i världen som är min. Detta, just detta, kan bli början på något som kommer förändra hela mitt liv. Så, detta är vad som händer, egentligen.


Detta kommer inte bli lätt, det kommer bli svårare än svårast. Men jag har till sist samlat en smula ork för att ge mig in i det. Men jag vill att ni ska veta allt, så… samtidigt som detta går jag genom något personligt som jag inte är redo att dela med mig av ännu- knappt mina närmsta vet och så får det vara ett tag.

Så därför, när jag inte är helt stabil, blir det svårt att samla ork för denna adoptionsgrejen. Men jag vet vad jag måste prioritera. Jag måste prioritera det. För med allt som händer i världen, så plågas jag av en enda tanke som skär sönder mitt hjärta lite mer för varje dag- tänk om jag kommer försent? Jag skulle aldrig förlåta mig själv. Jag kommer aldrig förlåta mig själv. Därför kommer detta gå före allt. Allt annat.

Rent strategiskt och allt om själva processen kommer jag stegvis dela med mig av. DNA prover, bakgrundsfakta, detektivarbete osv. kommer jag prata om både här och på kanalen. Även lagt in allt adoptions-relaterat som en kategori på bloggen, ni hittar alla inlägg här.


Jag är så tacksam för allt ert stöd och kommer behöva er genom denna tid. Naturligtvis kommer jag dela med mig av denna resan med er. Ovan ser ni första delen i min adoptions-serie på YouTube. Jag har så mycket material som jag längtar efter att få visa och hjälpa andra som möjligtvis sitter i samma förbaskade båt.

En del av mig är tacksam för att Covid-19 har stannat upp världen (förstå mig rätt) för det har gett mig mer tid att stanna upp själv och orkat samla kraft. Men jag hatar också viruset som sätter stopp för min semester som inte var som vilken annan semester som helst. Utan mitt livs viktigaste flygbiljett.

Men som sagt, resan blir inte lätt. Men med er min sida vet jag att jag inte är ensam. Detta året har inte börjat enkelt för mig (men fortfarande hästlängder bättre än starten på 2019 lol) men det ska verkligen sluta bättre. För jag vet saker nu, saker som jag aldrig visste innan. Så tack, tack för att just du är du <3


"Hur jag kan älska någon jag inte känner.
Hur jag kan avsky någon jag inte känner.
Hur jag kan sakna någon jag inte känner.

Men jag finner det så vacker också
för det emotionella, det där man inte kan ta på
är det vi har gemensamt kvar

Jag vet att jag inte bör säga det,
men en dag ses vi igen
det har du mitt ord på
nästan i alla fall"

- Utdrag ur mina anteckningar -

Gillar

Kommentarer

ZandraStevens
ZandraStevens,
Wow säger jag bara! Grymt att du vågar och kul att du delar med dig. älskar utdraget <3
nouw.com/zandrastevens
irmastenson
irmastenson,
seagullcrying
seagullcrying,
Det skall bli riktigt intressant att få följa din resa verkligen
nouw.com/seagullcrying
irmastenson
irmastenson,
Tack, vad glad jag blir ♥
nouw.com/irmastenson