STRESSFUL DAY SAVED BY A GOOD OUTFIT

Hola mi gente! Är ohört seg idag, har fortfarande inte hittat mina nycklar, alla mina ljus är kvar hos P.C och jag har vaknat upp på helt fel sida. Tur att min outfit räddar mig. Vill bara få denna dagen överstökad, tur att vi slutar cirka 11/12 varje dag denna veckan eftersom det är utvecklingssamtalsvecka. Hursomhelst, vid 15 har jag mitt samtal sedan ska jag plugga plugga plugga. Har fått dra ner på träningen då jag prioriterar studier först, ska ändå träna med P.C till helgen så det lär väl jämna ut sig.

När vi ändå är igång med "helgen".
Planerna är relativt spikade (Jag vet, börjar bli bättre på att spika planer, whoop whoop)
Fredag: P.C kommer till mig för att sova här till lördag, eventuellt söndag. Vi och mina padres ska käka medelhavsmat och umgås under kvällens gång.
Lördag: P.C får uppleva en Stenson frukost, gym tillsammans står också på schemat. Har två planer för lördagkväll, antingen Melodifestival-Final-Mys med Martina, eller så stannar P.C över igen. Funderar på att kombinera det, det är ju på tiden att han får träffa henne. Skulle inget av det bli av blir jag ensam hemma vilket känns rätt trist, så något måste jag hitta på haha.
Söndag: Beroende på hur lördagen går har jag självfallet två planer på söndag. Blir det P.C på lördag lär vi käka frulle och sedan skiljas åt, blir det Martina lär jag vakna upp ensam då hon förmodligen inte kommer sova här. Hursomhelst, på söndag måste (och då menar jag måste) jag verkligen plugga, har nationella prov i Svenska (muntligt) dagen efter. I takt med det måste min sömn, kost och psyke vara i balans, annars lär resterande Nationella prov gå i trans. (Försökte med ett rim haha)

Gillar

Kommentarer