SUMMER PLANS

Hola mi gente. Fick för ett tag sedan en frågan gällande mina sommarplaner. Denna frågan besvarade jag i vintras, och tänkte nu vidarebesvara den i takt med att vissa saker inte var spikade. (KLICKA HÄR för att hitta just det inlägget)

Jag tänker jobba hela sommaren, dag in, dag ut. Är inte riktigt den typen som går till stranden och träffar vänner under hela lovet, då får jag faktiskt en skopa ångest av det. Jobba och träna är prio ett i sommar. Skulle vilja läsa någon kurs i några skolämnen också för att hålla igång min hjärna på bästa sätt, men får se om tiden tillåter det, förmodligen inte. Men plugga hemma tänker jag definitivt göra i alla fall, det är nyttigt och bra.

Vänner ska jag givetvis träffa, oj vad vänner jag har på listan att umgås med i sommar, listan på dem jag inte ska umgås med är ju betydligt mycket kortare (eller??!) tror dessvärre inte att jag kommer ha så värst mycket tid men det lär nog gå, har ju en del som jag bara måste i all fall få se en skymt av i sommar!

Resor blir det någon / några, blir inte så hektiskt mycket resor som tidigare då jag knappt kom hem under sommaren. (Förr-förra sommaren var jag hemma 2 veckor...) Los padres avnjuter sommaren på deras standard förstklassiga resa runt om i Europa, jag tror att dem ska ta med sig Johanna denna gången. Jag följer däremot inte med utan stannar här och låter P.C flytta in hos mig istället under några veckors tid.

På "tal" om P.C, vi båda kommer jobba i sommar så det blir ju inte gullgull 24/7 direkt, (orkar inte med ett sådant fastklistrat förhållande to-be-honest haha) men däremot ska vi bege oss till Göteborg nu på Måndag och kanske Stockholm också. Tiden är knapp nu för min del så resandet får vi ta senare, nästa år väntar en större resa för oss i alla fall, att dra iväg 1 månad nu hade inte gått ihop alls.

Nog om mig (eller kanske inte eftersom det är min blogg?) Hur ser era sommarplaner ut? Ska ni jobba någonting eller resa någonstans? Let me know!

Gillar

Kommentarer