SUMMERING AV VECKAN

Wow vad tiden flyger förbi, om bara några dagar är det endast 3 månader kvar till studenten (!!!). Denna veckan har varit produktiv, full av socialisering och roligheter. Jag har lite nya projekt på G också som jag är så taggad på att visa er, men inte riktigt ännu! Först kommer en vecko-summering! Ha en underbar kväll mina vänner, nu ska jag leta reda på min värmekudde som lindrar min jobbiga mensvärk. Ta hand om er, godnatt❤

Min tanke var att designa min egna balklänning, men jag är så rädd att något ska gå snett i processen och av den anledningen kommer jag designa utifrån en klänning jag hittat på Sofia Moore! Tänker dock inte visa upp den riktigt ännu hehe!

Mitt hjärta säger svart medan hjärnan säger att färg gäller, för en gångs skull. Ovan ser ni de tygprover jag beställde hem, jag har klickat hem fler men de kommer inom 2 veckors tid...
Rött är ju störtsnyggt, speciell mot min hy, men å andra sidan är svart ett säkert kort... åh jag är verkligen så kluven hörni! Tips är högst välkomna!!!

Jag var på Palos- ena dagen med mina favvo tvillingar, andra dagen ihop med Emma.
Får man skryta över hur satans fina ens bästavänner är? Äh, jag gör det ändå.

Mamma fyllde hela våningen med superfina blommor! Jag älskar rosor och tulpaner så jag sken upp som en sol när jag såg en vas placerad med en bukett i mitt rum!

Jag hade en tacokväll följt av Mello med Olivia vilket var hur mysigt som helst, dock var vi något besvikna på bidragen men vi hoppas på förbättring nästa helg! (Tyvärr kommer inte jag kolla då, plikten kallar hehe)

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
irmastenson
irmastenson,
Nja, I Mars är det 3 månader och studentveckan i Juni månad räknar jag inte med. Det är så jag räknar haha😉
nouw.com/irmastenson