SUN IS RISING

Hola mi gente! Spenderade helgen med PC (Philip), sov även där igår och fick (ni vet, min standard mening) "vakna upp i hans armar", vilket som varje gång överträffade förra gångens mysfaktor. Han begav sig i morse vid 6-7 (isch?) då jag beslöt mig för att somna om, vaknade kort därefter och såg på Batman - The dark knight (som dessutom var väldigt bra). Efter en mysig morgon ensam hos honom låste jag hans ytterdörr och begav mig därefter hemåt. Hemma väntade Z (Zippo, min hund) som välkomnade mig (som vanligt) med en svans som pendlade mellan USA till Asien i en hastighet på 60 km/ h, alltid lika glad.

Beslöt mig för att ha en liten spa-dag för att koppla av och bara njuta av en ledig dag från jobbet och resandet. Hade planer på att åka till Göteborg imorgon för att besöka Johanna (min syster), men det kolliderade med mitt arbetsschema, däremot ska jag till Båstad till helgen med två av mina äldsta vänner, Martina (min absoluta bästa vän) och hennes underbara tvillingsyster Viktoria. Mer om det senare! Hör av mig imorgon då jag nu ska bänka mig framför hela säsong 6 av Modern Family. Upptäckte det vid 19 tiden och är redan på avsnitt 5, slår vad om att jag är klar med alla 24 avsnitten innan fredag ! ;-)

SIDENOTE: Visst känns det som om vädret faktiskt vänder? Tror inte det kommer bli någon direkt Juli värme utan kanske mer en sen Juni värme (Läs:Tror) men förhoppningsvis får vi lite Juli-väder som "tröst pris" haha. Hur är ert väder?

Gillar

Kommentarer