SUSHI + VECKANS PLANER

Godkväll mi gente. Bjussar på den goa middagen jag och PC käkade igår, eller ja, min var väl inte jätte-fin jämfört med hans men jag tycker ju inte om sushi alls så körde på mitt safe-card haha. Dessutom bloggade jag 4 gånger igår så istället för 5 inlägg får dessa bilderna stå för ett inlägg idag!

Veckans planer blir blandade.
Los padres är bortresta och iväg hela veckan i omgångar så förmodligen sover PC här någon gång, dumt att sova hos honom när jag har skolan + jobbet 5 min ifrån mig samt en vovve som jag måste ha nära hem till från skolan då jag tar ut honom mellan mina raster.

På torsdag har jag prov i Matte (inte Nationella ännu, utan ett vanligt kursprov), jag är relativt nervös men inte för mycket. Sparar all nervositet till den 26:te maj aka min domedag (Dagen då jag sitter och skriver mitt nationella prov i Matte) för inför den dagen kan jag säga er, är jag skitnervös haha. Jag läser ju inte Matte i 3:an så därför hade det varit såå skönt att få allt avklarat nu och inte behöva bekymra mig om det då men failar jag provet måste jag läsa det i 3:an en hösttermin.

Till helgen vankas det i alla fall Valborg! Traditionsenligt firas det i Laröd med mitt gäng där men jag får se hur det blir i år, planen är i alla fall att jag ska köra på ännu en helgvlogg! Jag ska också jobba så då får ni förmodligen se lite hur det ser ut på Tropi! Har ni planerat Valborg? Firar ni ens det? :- )

Jag måste också planera in mitt 18:årsfirande, gud, bara tiden på allt planerande gör mig typ stressad haha. Jag har inte ens bestämt mig för om jag ska ha en fest eller en mer relaxed-afton med mina vänner ännu. Jag får suga på den karamellen lite för nu ska jag fortsätta med mina studier, Matteprov here I come!💃

Gillar

Kommentarer

sandralmgren
sandralmgren,
Sushi är så himla gott och fräscht! Kram
nouw.com/sandralmgren
irmastenson
irmastenson,
Fräscht ja, tyvärr har det inte satt sig i min smak ännu haha! Kramis ♡
nouw.com/irmastenson
sannal
sannal,
One Dance är grymt!
nouw.com/sannal
irmastenson
irmastenson,
Hej! Nu har jag faktiskt ingen aning om vad du menar, försökte klura ut det och tänkte gissa på "Festtema" men icke sa Nicke 😲 ♡
nouw.com/irmastenson
MATILDA,
Så gott!! 😊
matildays.se
irmastenson
irmastenson,
Ja verkligen😍
nouw.com/irmastenson