SVAR PÅ ERA FRÅGOR

Vilken linje går du?
Jag studerar samhälle, Kommunikation med fördjupning inom Media!

Är Philip din drömkille?
Innan jag träffade honom hade jag nog inte påstått det för då hade jag en annan vision av min drömkille, men jag tror att Philip är kanske inte den drömkillen jag suktat efter,men killen jag alltid har behövt om ni förstår mig rätt.

Vad är dina planer med youtube?
Att sitta framför en kamera och prata etc. var inte riktigt min kopp te vilket ni nog märkte. Men att filma vad jag gör om dagarna eller när jag reser är något jag hellre skulle vilja göra, så min plan är väl att fylla ut bloggen med det, bland annat!


Vad är det roligaste med att vakna upp och vara Irma / det tråkigaste?
Det roligaste är nog mitt sett att se på saker, mitt sätt att analysera händelser och människor etc. Dessutom alla tankar som flyger runt i huvudet haha, ibland tänker jag på så sjuka saker. Men detta kommer på gott och ont, så jag skulle säga att det både är en rolig sak och en tråkig.

Du e så fin! Vem ser du upp till?
Tack så hjärtligt! Jag ser upp till mig själv bland annat av diverse anledningar. Någon som jag således ser upp till är min syster.

Vad stör du dig lätt på?
Omogenhet och ett icke väl-uppfostrat beteende. Jag har också sjukt lätt att störa mig på när folk inte är åtminstone lite allmänbildade haha. Människor som inte respekterar TANKEN av att man tycker olika. Man behöver inte tycka som mig, men man måste respektera kontrasterna mellan människors värderingar.

Vem har du kommit närmst i Gymnasiet?
Oj det finns så mycket att skriva kring denna fråga så jag delar upp det lite.
År 1 umgicks jag med 2 tjejer, Saga & Ena (Som på min blogg kallades för S & E), vi blev tajta under en tid. Jag träffade dessutom B3 år 1 och vi blev väldigt bra vänner snabbt.
Men helhetmässigt var det killarna i min klass (I.P , G, H och Viktor) som jag stod som närmst. Jag slutade umgås med både Saga och Ena.


År 2 var jag fortfarande bästavän med B3, jag var fortfarande lika nära killarna i klassen (om inte mer). Men under terminens gång har jag kommit allt närmre och närmre Emma.

Så summerar man åren som gått är det Killarna i klassen och B3 som jag har kommit närmst under hela gymnasiet, so far.

Gillar

Kommentarer