SVAR PÅ FRÅGOR

Är ditt hår naturligt lockigt eller naturligt platt? 😊 Mitt hår är naturligt lockigt!

Har du snapchat? Yes @irmastenson

Vad är din plan med YouTube?
Jag vill hålla mina videoklipp på bloggen men dessutom länka till min kanal för dem som hellre följer mig där. Men jag själv vill satsa på bloggen helt och hållet innan jag satsar på nästa projekt, dessutm får jag inte visningar på YouTube när ni ser klippen på min blogg💘 Men för er som vill, prenumerera gärna på min kanal HÄR , skulle jag öka mycket i prenumeranter lär jag väl lägga mer krut på YouTube!

12. Kändiscrush/er?
Niall Horan på första plats, därefter Frans. Sedan är följande lite till&från: Chace Crawford, Bradley Cooper och David Beckham. Sedan är jag lite smått förälskad i Ed Sheeran.

Brister i ditt och Philips förhållande?
När vi (/jag) tar mat från varandra (/honom) haha :P


Vilka serier följer du? Jag följer följande: 2 Broke girls, Awkward, Cougar Town, CSI Miami, Don't trust the bitch in apartment 23, Modern family, Pretty Little Liars, Castle, Solsidan, Devious maids, The vampire diaries, New girl, The big bang theory, The originals, Under the dome och Fresh of the boat.


"Varför skriver du inte om att du börjar skolan i höst? 3:an å så?"
Jag måste faktiskt försvara mig lite med att säga att jag har skrivit lite om hur taggad jag är för sista året. Men jag har ångest, på riktigt, över gymnasieskolan. Jag vill inte sätta min fot in på den skolan igen, jag hör inte hemma där, alls. Jag älskar att vara omringad av mycket människor på en stor skola. Men jag lär mig inte mycket där. Det lärarna står och skriver upp på tavlorna och går igenom är sådant jag redan vet, eller som är en självklarhet.

Är du modell? Blev lagom rakryggad efter den frågan, men nej jag är inte modell. Har ställt upp några gånger som modell, men det är inget jag kan ha som titel direkt.


Favvolåt? Blä vad jag avskyr frågor som undrar kring favoriter i diverse områden. Jag kan verkligen inte svara på dem fullt ut. Men genom tiderna är det Michael Jacksons "Beat it", Ben E. King "Stand By Me", Louis Armstrong "What A Wonderful World", Bob Marley "Is This Love", eller Nina Simone "Feeling Good". Nutida låtar? Jag vet faktiskt inte riktigt, får återkomma där.Har en del jag verkligen gillar, men favoriten varierar konstant!

Vad stör du dig lätt på? Omogenhet och ett icke väl-uppfostrat beteende. Jag har också sjukt lätt att störa mig på när folk inte är åtminstone lite allmänbildade haha. Människor som inte respekterar TANKEN av att man tycker olika. Man behöver inte tycka som mig, men man måste respektera kontrasterna mellan människors värderingar.

Om du kunde gå tillbaka till dig själv som liten och ge dig själv ett enda tips för framtiden, vad skulle det vara?Jag vet faktiskt inte, allt jag har gjort, både bra och dåliga saker, har lett mig till den jag är idag och eftersom jag är nöjd med mig själv vet jag inte vad jag hade kunnat ge för tips😖 Men kanske att jag skulle börjat med min klädkod tidigare så hade jag sluppit att behöva göra mig av med det som inte faller mig i smaken längre....😂

Vilka världsdelar har du varit i? Europa, Nordamerika och Asien✈.

Gillar

Kommentarer