SVARAR PÅ ERA FRÅGOR!

Godkväll på er, här är svaren på era frågor, det blev en hel del vilket jag nästan kunde förstå...
Är ni inte nöjda med ert svar får ni hojta till så löser vi det!

Svarar du ofta på dina läsares snapchats?
Yesbox, tycker jag i alla fall?😳
Är du kär just nu?
Nope
Hur lång är du??
Jag är 158 cm lång 💃
Hur känns det att vara adopterad? kram
Jag har yttrat mig 2 tidigare gånger på bloggen kring min adoption, det första inlägget handlar om det grundläggande samt hur det känns för mig att vara adopterad (länk) , i del två fick ni läsa om vad jag vet om min adoption, varför jag blev bortlämnad och hur det gick till (länk), och sedan del 3 som handlar om hur det känns att inte veta vilka mina biologiska föräldrar är (länk).
Läs gärna de inläggen först och se om det finns svar på din fråga där, om inte kan du bara att fråga igen! Kramis💃
Är du bisexuell?
Nej det är jag inte❤
Driver du också UF i år?

Nej, det var planen men tidsschemat krockade, tyvärr!😓
Hur skulle dina vänner beskriva dig med ett ord?
Fartfylld haha!😄
Favoritfilm? 😊
Fifty Shades Of Grey!
Din favorit outfit du någonsin burit?
Denna frågan kommer jag att besvara i ett annat inlägg! Stay tuned🙏
Varför gillar du bara 3 färger???
Det finns olika vinklar på din fråga så jag svarar på två sätt.
Jag klär mig i svart, vitt och grått därför att det är de snyggaste färgerna enligt mig. Jag bär endast tre färger för att fyra och uppåt rör bara till allt vilket inte blir fint😝
Du skriver inte om PC längre på din blogg, varför det? Är det slut mellan er två?
Det är slut mellan mig och "PC" nu ja. Eftersom att ni varit med under hela vår resa vill jag förklara lite kort vad som hänt,jag vill inte gå in för mycket då jag inte vill hänga ut honom eller skapa problem (vi är inte ovänner alls såvitt jag vet). Det lilla jag kan skriva är han gjorde slut med mig i början av Oktober månad för att han behövde finna sig själv på egen hand.
Vad tycker du om att Philip är ute och festar varje helg o raggar tjejer?
Han gör ju som han vill, man tar break-ups på olika sätt, kanske behöver han detta? (Sedan vet man ju inte hur sant allt är men har ju hört och sett en del) Han har sina sätt att gå vidare på, och jag har mina😉.
Skulle du kunna tänka dig att dejta en äldre? 😊
Ålder spelar inte mycket roll för mig, kanske just nu dock när jag fortfarande går i gymnasiet och den eventuella partnern inte gör det (de stadier vi befinner oss blir så olika då). Men Philip är ju 3 år äldre än vad jag är och jag har tidigare träffat killar med större ålder än mig. Så ja, jag kan tänka mig att dejta en äldre💃
Hur ofta tränar du?
När jag väl var aktiv var det 3 gånger i veckan, nu när skola, körkort och jobb kommer mellan har det tyvärr minskat.
Vad har du för träningstips?
Beror helt på ditt mål! Men att sätta tider och datum för träningen och faktiskt förhålla sig till dem oavsett vad är nog grunden. Att avsätta tid för träningen och göra den en del av ens vardag💪
Nämn en hemlig dröm du har och någonting som du aldrig skulle vilja göra! ☺️
Oj, den hemlige drömmen är nog att bli Politiker. Men tyvärr hade jag inte viljat lägga tiden på det! Något jag absolut inte vill göra att bli ekonom, inte alls min kopp te! Om man inte tänker på jobb-val hade jag viljat åka och se delar av Asien.
Varför är du så engagerad i djurens rätt? Kommer du vara det när du har barn?
Därför att äta djur är som att äta ett lik för mig och så många andra människor. Dessutom har jag alltid varit en djurvän och därför känns det så dumt att äta och bära djur ❤ Jag kommer absolut servera mycket vegetariskt och även veganskt till mina barn. Men valet blir deras vad dem vill äta, men nog kommer jag vilja att dem äter vegetariskt.

Alltså lol, hudfärgs-variationen här??

Hur planerar du dina outfits?
Det beror helt på vad jag ska göra dagen efter. Inför skoldagar kör jag rätt simpelt: Byxor, blus och knästövlar. Men jag älskar att bära kavaj och byxor. N
Något du aldrig hade kunnat ha på dig?
Päls (allmänt blä), ränder (får ju kroppen att se 729 gånger större ut), mönster (big-no) och faux-fur jackor (ser mysiga ut men tycker att man ser så ofantligt stor ut).
Modetrend du vill ha tillbaka?
J.Lindberg tröjorna haha, eller inte. Herregud vilken trend det var, helt sjukt. Men slips för tjejer saknar jag, det är rätt snyggt! Sjömansetik eller ljusblå är också något jag vill ha tillbaka!
Modeikon?
The Blonde Salad, finns ju en anledning till att hon är en av världens självklaraste största bloggare. Kanske därför såååå många bloggerskor inspireras av just henne? Jag inspireras absolut mycket av henne och hennes bibel till blogg. Janni Delérs blogg har jag följt sedan flera år tillbaka och är också rätt inspirerande, hennes rese-bilder är ju drömmen, för att inte tala om hon och Jon.
Planer efter studenten? 😊
Flytta till New York och plugga eller jobba! Just nu vet jag ju dock inte riktigt om jag ens kommer att ta studenten med tanke på det jobb-erbjudande jag redan fått...

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Oj, blir jättespänd på vad det är för erbjudande! Hoppas få veta mer snart💗
nouw.com/paulajacobsson
Elsa
,
Vad vill du jobba med i framtiden, dvs yrke?
irmastenson
irmastenson,
I framtiden vill jag jobba inom marknadsföring, journalistik eller juridik! Kramis!🌸
nouw.com/irmastenson