SVARAR PÅ ERA FRÅGOR!

Du bar ju färg ett tag? Vad hände? Du var så fin i det!
Tack snälla! Ja jag tycker att det kan vara snyggt och kommer packa ner en del färgade plagg till Santorini och dessutom bära en del färgglada plagg på sommaren. Men svart och vitt är mina favoriter och kommer alltid vara det! Men mer färg kommer igen goding!
Är det jobbigt att ha föräldrar som reser hela tiden? :(
Nej, jag är van numera, men det är ju på gott och ont det där! :)
Du skrev "smälta allt som hänt och försöka gå vidare" vad betyder det?
😟
Ja, vad som har hänt angår bara de i min närhet! Men jag uppskattar att du frågar! Kramis❤
Hej irma, är du över ditt ex? 😊 såg nämligen dig med en annan kille häromdagen? 😊
Ja, jag är lyckligare nu än någonsin och har träffat andra killar hit och dit. Håll i åtanke att jag har många killkompisar som jag umgås med med jämna mellanrum, så bara för att du ser mig umgås med någon behöver det inte betyda att jag dejtar honom!

Var har du köpt klänningen? 😊 (För er andra: se bilden ovan)
Klänningen minns jag inte vart jag köpt den då lappen är avklippt, men är rätt säker på att den är från Ginatricot! Hittade en liknande klänning HÄR (adlink). Snöret hör ihop med min jumpsuit egentligen!
Har du köpt outfit till din student ännu??
Nej jag har ju inte det... ehe...
Nämn något i matväg du gillar och inte gillar! :D
Jag är hemskt glad för tacos och har i alla avseenden alltid tjoat av glädje när vi ska ha det till middag. Samma med italiensk mat- då flyger jag typ ut självmant för att duka matbordet haha! Däremot stänger jag typ in mig i mitt rum om vi ska äta lasagne, varma grönsaker eller något med gelé. Det finns en speciell plats i helvetet för gelé haha!

Hur redigerar du dina bilder?
Jag brukar oftast fota i A-läge och jobbar mycket med ISO. I andra avseenden kör jag faktiskt på auto ifall jag inte orkar ställa in kameran. I bilden ovan har jag dragit upp ljusstyrkan, lagt i kontrast och sedan dragit ner värmen! Kalla bilder är mitt genomgående tema på mina bilder! Jag använder mig av Photoshop, Lightroom eller Photoscape X då de är smidiga program!
När flyttar du till usa?
Sommaren 2018!!!
Träffar du någon nu? :D
Kanske, kanske inte!
Berätta något om dig vi inte vet!
Jag har en gång blivit anfallen av en flock jordgetingar :-)

Gillar

Kommentarer

Nickan
,
du har många vänner, men vilka är dina närmsta? 😲