SVARAR PÅ ERA FRÅGOR


Bilderna är ju helt breathtaking! vad för kamera använder du?

Tack snälla du! Jag använder mig av Nikon D5300! Beroende på önskat motiv använder jag mig av tre objektiv: Det första heter "Sigma Zoom 18-50mm" medan det andra heter "Nikon 18-55mm" och det sista heter "Sigma 70-300mm". Bilderna jag tog till inlägget du kommenterade använde jag det sistnämnda objektivet. (För er andra: se bilden ovan)

Jag älskar när du delar med dig och jag blir lika berörd och imponerad varje gång, jag har själv släktingar som är adopterade, ni är helt fantastiska <3 Jag följer även slaviskt spårlöst när det går på tv, ÄLSKAR det programmet. Har du gjort något ''stort'' försök i att försöka hitta dina rötter? <3 Jag är sjuksköterska och drömmer just om att få göra något inom mitt yrke för barn som blir bortlämnade eller har det svårt som ni adopterade har. Fortsätt gärna dela dessa inlägg, även om jag sitter med gråten i halsen och ryser i hela kroppen av att läsa. Stor kram på dig tjejen!

Hej! Åh tog sådan tid för mig att läsa igenom för jag blev så tårögd av dina ord. De går rakt in i hjärtat! Ja spårlöst är verkligen ett superfint program. Jag har tänkt tanken men aldrig riktigt tagit det stora klivet så som du vill ha en "försökskanin" till ett projekt kan jag absolut ställa upp! Givetvis ska jag fortsätta skriva dessa inlägg, speciellt när jag får såhär fin respons! Åh. Tack tack tack! Och stoooor bamsekram på dig med❤️

Har du någonsin tänkt på att skapa din egen klädkollektion? Du har ju bra smak
Livets komplimang kanske? Men tack snälla! Det har alltid varit en dröm och någon dag tänker jag gå från mina skisser och idéer till verklighet, en väldigt vacker dag må jag säga.


Vad fina ni två är ihop! Vad skulle du säga är tricket till ett bra förhållande?

Wiiiii tack! Men oj vad svår fråga, alla förhållanden är väl bra på olika sätt. Men enligt mig är grundpelarna i ett bra förhållande tillit, omtänksamhet, likheter, olikheter, passion och närhet. I mina tidigare förhållanden har det funnits något av det men med Fabian finns det allt.

Om du fick välja vilket yrke som helst, vilket hade du valt? <3
Ha min egna talkshow som Ellen, men är på tok för blyg för det, det kan man inte tro.

Så fint med rapsfält? Var har ni fotat bilden?
Tack goding! De är tagna vid ett rapsfält i Helsingborg, närmare sagt utanför Råå om jag minns rätt!

Riktigt fin header, vart har du redigerat den?
Tack du, vad glad jag blir! Den är redigerad i Lightroom!

Gillar

Kommentarer

santonia
santonia,
Men wow, snygging!!
nouw.com/santonia
irmastenson
irmastenson,
Tack finis! Kramis 🌸
nouw.com/irmastenson