SVARAR PÅ VECKANS FRÅGOR!

Vad gör du för att få så snabbväxande hår?? 😲
Men oj jag önskar verkligen att jag hade ett svar för detta men det har jag inte. Åh. Det jag gör är att vårda det ordentligt med hårinpackning minst 3 gånger i veckan, dock är jag något slarvig med värmeskydd när jag plattar det. Men märker jag att det börjar slita på håret kilar jag bara ner till frisören och klipper topparna för då växer det snabbare! Prova att Googla metoder för jag tackar bara mina gener och min frisör :(

Vad varierande bilder du har på outfits!! Snyggt! Har du några knep för att bli mer säker framför kameran? 😃
Tack snälla, ska hälsa Emma det! Jag ´är ju väldigt självsäker som person och tack vare det är jag väldigt bekväm framför kameran. Men lär dig dina vinklar som framhäver det extra fina med dig, sluta täcka dig själv på något sätt- Var istället stolt över dig själv, du ser ju faktiskt ut som du gör så vad kan du göra åt saken liksom? Låter tufft men det är ren sanning!

Jag gjorde dessutom ett inlägg på bloggen för ett bra tag sedan där jag tipsade om hur man blir bra på bild, det inlägget hittar du HÄR , kram!

Du pratar mycket om självsäkerhet, varför?
Som jag skrev i frågan ovan måste man mogna upp och sluta ha komplex och vara osäker, det är varken friskt eller sunt. Jag ser så ofta många som begränsar sina liv eller vågar inte med vissa saker för att dem är osäkra på sig själva, mestadels för att någon sedan en tid tillbaka har förstört dem vilket gör mig förbannad. Men ja- du ser ut som du gör, låt det vara det som gör dig extraordinär istället för det som tynger ner dig. Självsäkerhet är attraktivt och otroligt viktigt om du ska komma någon vart i livet! ;-)

Hur sköter du din ekonomi?
😊
Rolig fråga! Jag sparar rätt mycket faktiskt- pensionssparande, New York, Framtiden och övrigt, Dessa kontona skulle jag aldrig få för mig att snylta ifrån eller så och därför sköter jag ekonomin bra! Man måste liksom tänka långsiktigt och inte bara kortsiktigt om du förstår mig rätt? Jag har automatisk insättning till dessa sparkontona direkt när jag får mina löner- allt som blir över går till mitt kreditkort :)

Gillar

Kommentarer