SVARAR PÅ VECKANS FRÅGOR

Hej på er! NU är jag helt slutkörd, på riktigt. Har suttit och suddat denna meningen x antal gånger och börjat om på nytt för jag känner mig så seg haha. Skönt att det är ny vecka som innebär nya tag. Just nu ligger jag i soffan, i flikarna bredvid bloggen finns massor av kappor då jag letar efter en ny vårkappa. Jag har hittat en superfin och funderar på att beställa en i både svart och vit då jag har en kraftig beslutsångest mellan färgerna. Typiskt mig haha.

Innan jag checkar ut tänkte jag svara på frågorna jag fått denna veckan! Imorgon blir det lite outfits och tips på balklänningar, det börjar ju dra ihop sig nu (!!!). Kramis❤

När tar du studenten?
Jag kommer att ta studenten den 9 Juni 2017. Anteckna mi gente!

Hur mycket reser dina föräldrar egentligen?
Denna veckan kom dem hem från Alperna, dagen efter åkte pappa till Jönköping och därefter till Göteborg och i skrivande stund befinner han sig i Stockholm så det är ju en del antar jag. Mamma reser också en del men det ingår liksom i deras jobb vilket jag stöttar dem i. Såklart.

Varför umgås du med Jack och inte Emil? 😲
Emil är min bästa vän ifall du missat det- givetvis umgås jag med honom. Å andra sidan har våra scheman krockat något till lovet men bråkar inte med honom om du tror det. Inte min goa Emil.

När ska du komma igång med YouTube igen?
Efter studenten. Jag vill så mycket mer än vad jag kan just nu på grund av skolan. Så fort jag kommer till miljöer utanför Helsingborg blir jag mitt gamla-kreativa jag. I New York kommer ni få se en hel del videor och videobloggar men innnan dess blir det lite dött.

Gillar

Kommentarer