SVAREN PÅ ERA FRÅGOR, DEL 1

Här har ni första delen av svaren på era frågor.
Resten av svaren kommer upp med tiden!

Hej Irma. Jag har läst din blogg länge och undrar om du någonsin asså tröttnar på att blogga? Och vad gör du när du gör det? Kram <3
Hej du! Vad roligt att höra att du är en del av detta sköna gäng på min blogg, glad jag blir! Jo klart jag har dippar hit och dit när inspirationen tar slut. Jag hade många sådana under gymnasietiden och då gällde det främst att påminna sig själv om varför man gör det. Jag gillar att dokumentera mina dagar i text och bild. Samma med vad jag har på mig om dagarna osv. Jag påminner mig själv också om mina prioriteringar. Även om bloggen är superkul var skolan en prio. Nu när skolan inte står i vägen kan jag ju lägga mer energi på bloggen! Annars är ju spaning efter inspiration och planering A och O för att förbereda sig för dippar osv!
Söker du förhållande just nu?
Nej- det kommer när det kommer ;-)
Ser du dig själv som en förebild? (tänkte på din story på din snapchat) kram!
Givetvis finns det mycket med mig folk kan lära sig av så absolut är jag en förebild på vissa fronter men inte fullt ut om du förstår mig rätt?
Vad ska du göra nu efter studenten? <3
Jobba och leva! Planerna för våren är röriga, finns så mycket jag vill göra. Får avvakta med att skriva ut exakta planerna! Men flytten till New York blir till 2019 istället för i år- detta för att jag vill vara 21 när jag är där. För då är jag redo att börja plugga igen, och om det är där eller i Göteborg återstår att se. Men en lägenhet i Göteborg har varit en dröm sedan länge. Vill i alla fall resa innan jag börjar plugga!
Du är ju väldigt självmedveten och självsäker, men har du inga brister?
Jo givetvis har jag brister- en självmedveten människa känner till både sina styrkor och sina svagheter. Mina brister är definitivt att jag kan bli väldigt aggressiv i diskussioner och gillar att provocera.
Hur har ditt år som singel gått? 😊 Om man får fråga 😲
Självklart får du fråga! Det har gått stigande, om du förstår? Jobbig start, såklart. Men fasen vad jag har utvecklats och förändrats- till det positiva!
När ska du flytta till new york?
Som det ser ut nu är det 2019 som flyttar jag dit! April/maj typ!
Hur ofta går du ut och festar? 😊
Inte mycket. I Helsingborg är utelivet trist. Det spelar ingen roll om det är lönehelg eller inte- ställena är verkligen urkassa. Visserligen är det människorna som gör stämningen, men när klubbarna är såå tråkiga jämfört med andra ställen jag varit på i Sverige och utomlands är det inte svårt att tröttna på Helsingborgs uteliv.
Varför har du slutat att lägga ut på Youtube? Du var ju hur rolig som helst där, diggar din humor! 😃
YouTube är kul, men kanske inte min typ av plattform? Men skitkul att du gillar min humor hehe. Kommer dock garanterat lägga ut saker när jag reser och självklart när jag flyttar till New York.

Gillar

Kommentarer