Swedish house mafia, ni gjorde det!


Vilken vilken vilken helg mina vänner. Maj månad har levererat något fantastiskt än så länge och jag är så exalterad för hur resten av månaden kommer att bli- en till resa och på toppen av det hela ska jag även fylla 21 (omg). Jag ska försöka att få ut med ord vilka dagar jag ska minnas för resten av livet innan jag somnar för ikväll.Vi gick på konserten tillsammans med Fabians familj plus hans nära vän Martin. Fabian är ju mäktigt fan av gruppen, han har även en tatuering dedikerad till dem. Runt 15 på lördagen möttes vi alla i Stockholm från alla olika vägar- vi kom direkt från en konfirmation i Värmland och skulle snabbt ställa om och tagga till inför kvällens festligheter. Vi har bokad ett massivt VIP paket med hotell, förfest, transfer och efterfest så bortskämda med egna merch-tröjor och även underbara hotellkuddar som vi fick ta med oss hem. Jag som verkligen tjatat på Fabian att jag vill fixa stora sovkuddar!

En maxad förfest senare var vi inne på Tele2 arena fit for fight. Jag med höga lackerade skor som fint matchade min helsvarta outfit med en vit tisha under. Vi beställde in massa drinkar och snacks i väntan på att grabbarna grus skulle upp på scen och börja leverera! Allt gick som en dans på rosor för kockarna (haha, ni som har sett deras intervju med Skavlan hänger med) som bjöd på en fantastisk show. Wow. I ett tag stod jag helt still och bara tog in hur mäktiga visuals de hade i bakgrunden- wow vad jag vill arbeta med sådant. Idéer bara for rakt in i skallen på mig mitt på dansgolvet. Det saknades bara penna och papper för att jag skulle vara helt frånkopplad haha! ;-)Dagen efter åt vi massvis av hotellfrulle (bara jag som blir lite smått stressad av att jag vill hinna äta av allt som man vanligtvis inte äter hemma?!) innan jag åkte ut med killarna på de populära elsparkcyklarna. De var ju rena veteranerna medan jag blev påmind om när man skulle lära sig köra bil. Jag är ju den pajasen som vägrar cykla bland bilar och istället krånglar till allt på trottoarerna... tänk då lilla Irma i stora läskiga Stockholm. Efter lite slit fick jag flyt på det hela och kunde börja uppskatta det fantastiska färdmedlet! Mycket bättre för miljön och plånboken än att envisas med korta sträckors bilkörande...Innan vi sa hejdå till Fabians bror passade vi på att luncha väl inne vid Kungsträdgården. Vädret tillät och varför säga nej till en uteservering då? Därefter blev det en bilfärd hemåt där Martin körde en bit och sedan tog jag över resten. Vi kom hem i god tid för att hinna koppla av och gratulera min käre farfar som fyller 88 idag. Är så tacksam för att fortfarande få ha mina farföräldrar samt morföräldrar i livet.

Jag är så nöjd med helgen och hur Fabian har försökt visa mig charmen med Stockholm (mitt hjärta tillhör ju stenhårt Göteborg) vilket han har lyckats med, men en full övertygelse om att Stockholm skulle vara bättre kvarstår till en weekend i sommar då han får försöka på nytt. Nej hörni, helgen förblir ett minne för livet och nu ska jag nanna för ikväll. Kram på er!

Gillar

Kommentarer