TACK JUNI FÖR DENNA GÅNGEN!

Juni du har levererat med bal, student, födelsedagar och en resa till Santorini. Samtidigt har du bjussat på väder, nya ursköna låtar och minnen för livet. Nedan finner ni mina höjdpunkter från Juni!

One Love Manchester

Varför är detta med tänker ni? Eftersom detta är det jag har mest ångest över att jag inte tog del av. Med alla mina 158 centimeter ångrar jag att jag och min polare (som dessutom bodde där för ett bra tag sedan) inte åkte dit. Den 4 juni var ett perfekt datum innan studenten och efter balen, vi hittade flygbiljetter och hotell dessutom men så sket det sig.

Men jag bäddade ner mig i sängen med en skål popcorn framför live-sändningen av konserten och njöt av varje sekund- så otroligt bra konsert fylld av kärlek och gemenskap!

B-day

Ok jag fyller år den 31 maj men den får följa med på köpet för jag hade en så jäkla bra födelsedag som faktiskt firades med Jasper, Martin, Emma, Jack, Laröd-gänget och la familia! Det var verkligen en suverän dag och ser så fram emot att fylla 20 och ha en födelsedagsfest blandat med avskedsmiddag innan jag flyttar!

Balen

Balen var så jäkla rolig och jag blev så så emotionell när jag såg mina vänner så fina och granna, balen var utan någon tvekan bland det roligaste med sista året på gymnasiet!

Studenten

Den absolut roligaste dagen i mitt liv än så länge måste ju vara studenten, att vara skol-fri och sedan festa i 24 timmar med underbart folk är svårslaget, asså åh hade gjort så jäkla mycket för att få uppleva den dagen igen asså!
Kommer förmodligen skriva detta x antal gånger igen på bloggen- men NJUT AV DAGEN BLIVANDE STUDENTER!

Santorini

En av de bättre resorna jag varit på är Santorini som verkligen bjöd på fint väder, roligheter och fin utsikt!
Emma och jag njöt varje dag och var båda så ledsna när vi kom hem till regniga Sverige....

Gillar

Kommentarer