TACK TACK TACK för all er respons om vår podd!

- Liknande klänning här -


Tom på ord och genuint paff!
Två rätt klockrena ord som beskriver mig i skrivande ögonblick.
Jag var såå nervös för att premiäravsnittet inte skulle vara tillräckligt bra,
men wow vilken respons vi fick, oj oj oj vilka fina reaktioner vi har fått!
Klart att första avsnittet inte är helt hundra, men det hade ni en fantastisk förståelse för.

Överallt trillade det in meddelanden från alla lyssnare som berättade om deras favoritdelar (haha storyn om när jag fick ofrivilligt fick ta den i 2:an var en tydlig favorit, bjuder på den!) från podden. Jag blev även så glad när vi möttes av kritik och tips för framtida avsnitt, det är med er hjälp vi blir bättre så tack för att ni hjälper oss dit istället för att inte säga något och låta oss vara dåliga. Tack för att ni vill göra oss till bättre än bäst! <3

Sedan även ett stort tack till Tiffany, herregud vad glad jag är över att vi två gör detta tillsammans.
Denna energi och stolthet kommer jag leva på länge och detta är bara början!Igår spelade vi in avsnitt två som verkligen kändes tusen gånger mer avslappnat, och jag tror att det kommer rulla på i den ordningen precis som med allt annat i livet, att övning ger färdighet. Jag kände mig personligen något obekväm och självklart ovan, inte att prata med Tiffany utan att jag heeeela tiden hade i åtanke att försöka kortfatta mig, något jag suger på. Samt att hela svenska folket kan lyssna på detta nu. Hur det verkligen kan vara på gott och ont det där med "inga gränser", men nu i efterhand är det så värt det- för det värmer verkligen i hela själen att vi får underhålla er i vardagen, det är precis det vi älskar att göra!

SÅ in och följ vår instagram @nibordestartaenpodd för att aldrig missa något. Vi kommer även involvera er i de framtida avsnitten så för att inte missa er chans hade jag gått in och följt direkt!

En fantastiskt rolig höst med skitsnack, hemlisar (asså riktigt sjuka hemlisar), gästbesök och djupa samtal väntar. Detta kommer verkligen bli riktigt riktigt roligt och det känns så bra att jag har något som kommer dämpa min ångest och hur dåligt jag alltid mår under höst/vinter-säsongen.
Hoppas vi med vår podd kan hjälpa er också <3

KRAM PÅ ER!


Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
åh kul med podd! Och bra respons dessutom. Poddade själv för nått år sen och det var så jävla roligt! Heja er!!
nouw.com/isabylund
irmastenson
irmastenson,
Ja men verkligen?! Vi ligger nu på plats 82 i landet vilket är heeelt galet! Åh, då snackar jag med någon som verkligen kan relatera!
nouw.com/irmastenson
sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,
irmastenson
irmastenson,
Ja men verkligen! ÅH!! <3
nouw.com/irmastenson