TACK TACK TACK till alla er!


TACK TACK TACK TACK för ert fantastiska stöd. Nej men alltså på riktigt. Herregud. Jösses. Väntade mig absolut inte det, speciellt inte när mina närmsta vänner ringer och bokstavligen gråter. Jag är så så tacksam för de människor i livet jag håller kärt. Speciellt i stunder som dessa <3 Dessutom superskoj att det trillade in flera nya prenumeranter! Snart 100 i familjen- det ska firas kan ni tro Vi är nu över 100 i familjen, så firandet av det kommer! ;-)

I vilket fall som helst. Jag har ju bara inlett mitt projekt med adoptionen på kanalen. Vi är i början på något stort. Jag vill vända världen med detta ämnet, få fler att prata om adoption istället för att hålla det för sig själva. Det kan bli riktigt destruktivt, jag om någon vet hur psykiskt påfrestande det är. Jag vill att fler adopterar och förstår hur vackert det kan vara, samt respekterar hur jobbigt det också kan vara. En inblick helt enkelt.

Har ett mega-projekt på gång nu dessutom som jag kommer berätta mer om i veckan (missa absolut inte det!) där jag kommer behöva er hjälp. ÅH, hörrni, jag är så så taggad på detta. Om ni bara visste hur länge jag velat berätta, visa och dela med mig. Äntligen säger jag bara. För att inte tala om när nästa kapitel kommer. När jag ska förändra världen för de stackars djur som blir så orättvist behandlade. Får gushud bara jag tänker på det och allt jag har planerat för det.

Har ni missat videon kan ni se den här nedan. Ikväll tänkte jag snicksnacka om min förgående helg, känns som det vart på tok för längesedan nu (utöver min goa födelsedagshelg dådå). Imorgon är jag ledig och ska göra 2 gaaaaanska stora förändringar med utseendet- stay tuned!

Gillar

Kommentarer