TACKSAMHET

För arton år sedan idag födde en kvinna en liten tös som redan genomgått röda hund i magen på sin biologiska mor. Dottern blev lämnad för adoption mitt i den mörka natten, detta för att man på den tiden skämdes för att lämna ifrån sig sitt barn. Dottern fick bo på adoptionshemmet och kom till att heta Reema. I ett år bodde hon där innan hennes situation var påväg att förändras. Hon blev hämtad av Christer, Gabriella och dottern Johanna som väntade spänt på sin nya familjemedlem.

17 år senare sitter jag här och reflekterar över allt som hänt under mina år fram tills nu. Jag är så galet tacksam över hur bra jag har det. Det finns dagar jag verkligen är full av hat, tro mig. Men aldrig någonsin skulle jag ångra att jag kom hit för jag har fått en ny chans i livet. Jag vet inte varför jag blev separerad från min biologiska familj men jag är tacksam för att jag kom hit och fick ett liv som troligtvis är bättre än det jag hade haft om jag inte hade kommit hit.

Aldrig någonsin kommer jag ta min familj, vänner, släkt eller min pojkvän för givet. Jag älskar dem allihopa. Min syster som är min andra halva, som jag ser upp till med allt och verkligen är en inspiration för mig, min pojkvän som jag älskar med hela mitt hjärta, mina vänner som står bakom mig när det går dåligt och när det går bra för mig. Min familj som lärt mig det mesta i livet och gjort mig till den jag är idag. Min släkt som hurrar för mig och stöttar mig. Ord kan inte beskriva min tacksamhet.

Jag vet att jag kommer lyckas med mina planer i livet. Jag vet att jag kommer förändra en hel del djurs liv, jag vet att jag kommer gifta mig lycklig, jag vet att jag kommer jobba med det jag älskar... Nu skall jag strax ut och käka med la familia men innan dess vill jag bara påminna er om att visa uppskattning för det ni har och att aldrig ta varandra för givet.

Ta hand om er själva, var aldrig rädd för att tänka på dig, våga prioritera dig själv och älska dig själv. Ta hand om era familjer och spendera tid med dem. Ta hand om era vänner, finns där för dem till varje pris. Ta hand om era partners, låt dem veta hur mycket de betyder för dig. Ta hand om omvärlden, människor, djur och natur behöver allas hjälp för en bättre värld. Det var allt för mig just nu, ciao ❤

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Fantastiskt skrivet ❤️
nouw.com/paulajacobsson
irmastenson
irmastenson,
Åh tack! ❤️
nouw.com/irmastenson