THANK YOU ONE DIRECTION

*torkar en tår*....*torkar en tår*....*tar fram en hårfön som förmodligen inte kommer rädda niagra fallen från mina ögon*.... För fem år sedan, då när jag var besatt av Justin Bieber och kunde varje replik i Twilight filmerna hände en sak,min syster kom hem en höstkväll och sa åt mig att sätta på en låt med namn "What Makes You Beautiful", eftersom jag vet att hennes smak är rätt bra satte jag på den direkt och tyckte om låten rätt mycket. Sökte upp videon och blev lite småkär i Niall Horan, (den blonda och irländska bandmedlemmen). Tänkte att jag kunde ju i alla fall kolla vad dem heter och att det skulle vara nog, men ack så fel jag hade. Inte visste väl jag att dem skulle vara min nya drog (bye bye Bieber liksom) och hur stor påverkan dem skulle ha på mig. Rätt som det var satt jag där och kollade varje "video diary" dem gjorde, varje intervju dem deltog i och allt som kunde sammanlänkas med dem fem killarna. Vid varje albumsläpp lyssnade jag sönder varje låt och lärde mig alla låtarna på en hel dag, när varje musikvideo släpptes såg jag alltid till att min omgivning var perfekt (jag totalt kraschade replay knappen, tror vevo avskyr mig plus hela denna "fandomen" efter allt skit "vi" gjort haha).

Det är helt sjukt hur stor påverkan ett band / en grupp eller en artist kan ha på en. Tack vare One Direction har jag åstadkommit en hel del. Fick mina 2 år av berömmelse när jag skrev "fanfictions" som baserades på dem, tiotusentals följare som faktiskt såg upp till mig, fangirlade så fort jag lämnade spår av mig på deras instagram, ständigt skrev och ville ha mer. Sådant gjorde verkligen varje dag i två år, till en bättre dag, herregud vad lycklig jag var då. Tack vare One Direction fick jag vänner från världens alla håll och kanter, än idag har jag kontakt med några av dem, speciellt en tjejgrupp från Guam som ska förenas så småningom. One Direction var inte bara ännu en låt på mina låtlistor, dem var mina låtlistor, vilket dem var för miljontals tjejer, som precis som mig försöker "get their shit together".

Är så otroligt glad att jag faktiskt fick se hela bandet uppträda live under en härlig sommarkväll med Jennica. Det var en otroligt händelserik och magisk kväll som jag sent kommer glömma. Det bästa med det var nog att det var en perfekt finish för mig, för jag var inte längre en "directioner", det var jag i början men med tiden minskade det, men jag var där sedan starten och är otroligt glad för allt jag fått uppleva under tiden. Kommer absolut sakna Zayn när de återstående 4 uppträder i Göteborg nu i Juni och jag är där med Mikaela och Kim. Självfallet är det sådant som händer med band, att medlemmarna lämnar och bandet splittras, men jag trodde faktiskt inte det skulle gå "så snabbt" så att säga. Nåja, tänkte kort skriva av mig om hur jag känner angående detta. Visserligen är jag inte besatt eller ett så stort fan längre, men dem 5 killarna är rätt oemotståndliga.

Gillar

Kommentarer