THE DAY BEFORE FRIDAY

Blev sugen pÄ att ta en selfie...

👆Haha ett tappert försök till en selfie, usch tycker inte om att ta selfies, har inte rĂ€tta knycket för det😂

Granskade noga mitt selfie-försök

HÀr vart jag sÄ missnöjd med mitt försök sÄ mitt arga ansiktstryck fick inte följa med pÄ bild... inte helt i alla fall..

HÀr har ni Emma som mirakulöst nog lyckas fÄ mig fin pÄ bild, all cred till henne gÀllande mina outfit bilder!

Hola mi gente, idag har jag fÄtt en stor dos av socialisering med mina goa vÀnner. Dagen började med del 2/2 av en kurs som min klass fick gÄ, kursen rörde sig om rÀddning&sÀkerhet i olika sammanhang. Trots att det sitter i ryggmÀrgen tycker jag att dessa typer av informationsÀmne ska förelÀsas ut i skolor allt mer. Visst, mÄnga kan det mesta men vÀldigt fÄ mÀnniskor reagerar nÀr det vÀl hÀnder nÄgot, exempelvis nÀr nÄgon förlorar medvetandet.

I alla fall. Efter kursen drog jag och Emma ner till stan och Ă„t pĂ„ Yazhou (min första gĂ„ng!), supergott! Emma introducerade mig för il cafĂ© brutale som ni vet att jag dyrkar (Ă€r stammis dĂ€r) sĂ„ det var ingen tvekan pĂ„ om stĂ€llet var gott eller inte nĂ€r hon idag föreslog Yazhou! đŸ± Vi drog rundor pĂ„ stan, jag hittade julklappar (Ă€ntligen Ă€r jag igĂ„ng med julklapps-shoppingen!) till bland annat vinnaren till min bloggtĂ€vling! (LÄNK)

Efter en del gĂ„ende och fotande satte vi oss ner pĂ„ Espresso House för lite plugg, kort dĂ€refter kom Viktoria för att hĂ€mta det magiska USB:t som innehöll bilderna frĂ„n BRAWE-fotograferingen. Förbi kom dessutom B3 (Hoppas ni pluggade pĂ„ förr-förra inlĂ€ggets lĂ€xa😏) som tyvĂ€rr hade missat tĂ„get... Mikaela slog sig ocksĂ„ ner dĂ€r, jesus christ vad jag har saknat henne. NĂ„got lite extra kul idag var att sjĂ€lvaste Eric Saade slog sig ner med sina killkompisar vid ett bord nĂ€ra oss, han fyllde nyligen Ă„r har jag för mig sĂ„ antar vĂ€l att han Ă€r hemma med familj och vĂ€nner. Inte för att det Ă€r vĂ€rldens största grej egentligen haha, Ă€r inte sĂ„ insatt i hans karriĂ€r men tycker att han Ă€r en grymt duktig dansare sĂ„vĂ€l som artist, sĂ„ lite kul var det faktiskt. Nu ska jag hursomhelst Ă„tervĂ€nda till Matten, ciaođŸŒč

Gillar

Kommentarer