TILL DEN BLIVANDE STUDENTEN!

Det är helt verklighetsfrämmande att det snart är ett år sedan jag tog studenten. För ett år sedan satt jag och kollade på studentvideor på YouTube och taggade inför vad som blev den bästa dagen i mitt liv.

Jag är så exalterad för er som tar examen nu i sommar. Hoppas verkligen att er dag blir allt ni tänkt er och att ni får den uppvaktningen ni förtjänar. ÅH! Så jag tänkte kort drömma mig iväg med er blivande studenter genom lite outfitinspo.

1:an här / 2:an här / 3:an här / 4:an här

Jag smäller ju av så fin den längst till vänster är, den hade jag nog kört på hemma och burit klänningen längst till höger i skolan och på flaket. Mitt tips är tveklöst att köra på två outfits för säkerhetens skull. Sedan kan man köra en lyxvariant och ha en tredje outfit för utgången (om man då ska ut).

1:an här // 2:an här // 3:an här // 4:an här

Jag hade ju på mig vita kostymbyxor med två olika toppar på studenten och jag älskade det. Man behöver verkligen inte ha klänning utan vill man köra på något annat så är det självklart att man ska göra det. Till själva utgången hade jag tveklöst kört på outfit nummer tre från vänster. Till det ett par kilklackar med snöring längs med smalbenen. ÅH!

1:an här // 2:an här // 3:an här // 4:an här

Samma som jag skrev angående jumpsuit gäller även färgen- vem har sagt att man måste ha vitt på sig? Om man får trixa med mössan så mycket man vill kan man väl lika bra få göra detsamma med klädvalet? Vikigaste är att du är bekväm och känner dig fin. Det är din dag. Jag hade lätt haft den svarta playsuiten om den hade funnits när jag letade outfits. Eller den guldiga längst till höger, åh!

Gillar

Kommentarer