Till helgen ska jag slappna av, för en gångs skull

- Bilderna är i samarbete med Gina Tricot, min fina kjol hittar ni HÄR -


Är någon ens vaken nu är frågan? Kanske inte. Hej på er i alla fall, idag mår jag inte direkt bättre, tog sprutan för influensa igår och har för första gången ont efter en spruta. Att ta en spruta har aldrig varit så tufft som då, och jag har ändå tagit en del i samband med bland annat utlandsresor.

Igår åt vi middag hos Lina och Björn. Eller ja, jag åt middag med dem plus Fabians föräldrar. Självaste Fabian anslöt efter sin paddelmatch. Vi avrundade kvällen tidigt för att somna i tid. Hela natten fick Fabian skeda mig då jag förbjöds att sova på min vänstra arm. Inget jag klagar på då han är världens gosigaste att sova med. Typiskt också att jag ska drömma mardröm efter mardröm, dag efter dag. Vakna flera gånger på nätterna. Något jag ALDRIG gör. Det märks att kroppen min skriker efter en lugn helg, vilket jag denna gången ska lova. Det är viktigt att lyssna på sig själv och sin kropp, man ska alltid vara snäll mot kroppen sin.

Idag ska jag raka vägen hem, igår fick jag inte träna på grund av sprutan och i skrivande stund har jag på tok för ont för att lyfta någon vikt eller ens anstränga min vänstra arm. Typiskt när man verkligen har en längtan efter ett hårt träningspass :-)

Nu tutar vi och kör på nya tag, kramis!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad fin du är!! <3
nouw.com/matildaberlin
Matilda Berlin,
MEn guu vad fin du är!! <3
matildaberlin.se
irmastenson
irmastenson,
Tack fina, kramis! ❤️
nouw.com/irmastenson