Gå till ,[object Object]

Tjörn: Balsam för själen


Ibland önskar jag att vi kunde stanna tiden, stanna tiden så man kan leva där och då och vara kvar där, ett tag till. Bara lite lite längre. Komma ifrån allt. Allt destruktivt, allt som får magen att vrida sig på fel sätt.

Precis det gjorde jag i helgen, jag tog mitt pick och pack- körde upp till Limhall. Jag fick med min det bästa tänkbara sällskapet följt av min fyrbente bästa vän- han mår som absolut bäst här uppe.
Fick en kommentar om att vi borde begrava Z här, tyckte det var så fin tanke.

För övrigt gällande Z. Han mår bättre, speciellt efter denna helgen. Han kämpar på och är världens starkaste i mina ögon. Jag tar varje dag som den kommer och försöker att inte tänka på att varje dag kanske är hans sista.

Jag har fått en dille för denna låten, med tiden har jag verkligen insett hur personlig den är för mig. För vissa handlar den om känslor för någon annan. Men för mig känns den som ett brev till mig själv.
Tycker det är så fint egentligen.

Jag har insett att det kanske inte blir någon utlandsresa för min del, så jag tog en lång weekend för att bara koppla av. Det var precis det vi gjorde- njöt av varandras sällskap, gosade med Z och lärde känna varandra på djupet. Kommer aldrig glömma denna helgen och lär leva på energin från den ett bra tag.

Jag har verkligen saknat att ha en trädgård och kunna grilla. Vi har nog Tjörns vackraste utsikt om jag får säga det själv. Perfekt läge,här hade jag nog också kunnat tänka mig begravas, bredvid Z.

Kolla bara på honom. Han njöt så så mycket medan vi solade och badade. Åker garanterat hit snart igen- för stugan får man aldrig aldrig nog av. Speciellt inte med det kanonväder vi hade. Njöt av att jag kunde sola helt näck i naturen utan några bekymmer. Känner mig så fri. Så tacksam.

All kärlek.

Gillar

Kommentarer

Forsens
Forsens,
Vad vackert ✨
nouw.com/forsens
irmastenson
irmastenson,